Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato je Ronaldo sjedio kuci ispred televizora dok je ovaj osvajao trofeje.
Mislis dok je Bayern osvajao trofeje ?? A kada se bude ocjenjivao ekipni uspjeh ili sakupljac najvise trofeja - onda je vrlo jednostavno izabrati. Do tada - Lionel tata.
smucalo koliko ti imaš godina ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
heto teman tebe neko ce pitati sta se moze,a sta ne :)
Jebo te Ronaldo, pederčino ulizana!
Fudbaler minhenskog Bajerna Arjen Roben rekao je da najbolji igrač Reala Kristijano Ronaldo zaslužuje da dobije Zlatnu loptu, više od njegovog saigrača Franka Riberija.
rekao je da zeli da je dobije ribery i da navija za njega ali kad bi ronaldo osvojio da ne bi bilo nezasluzeno
cuj ovog debila mrzim portugalce iz dna duse nevolim nijednog
Lutke moje jest ovo individualna nagrada al ev uporedimo je sa MVP nagradom regularnog dijela sezone, mislis da ce je svake godine osvojiti najbolji strijelac ili asistent ? Ne, nego igrac koji igra u pobjednickom timu tj za vas priglupe igrac koji doprinosi uspjesnosti svoje ekipe i zbog kojeg igra tog tima nije ista. Npr kad je Kobe imao prosjek od 35 poena nije dobio MVP jer su lakersi bili racku a on harao. Dakle individualna nagrada jeste ali su vazni i trofeji tj uspjesnost ekipe a realno ove godine ribery je sve uzeo i bio je najbolji igrac ekipe i zasluzuje zlatnu loptu a za ove levate sto gledaju samo broj golova i imaju po 13 god ima brate zlatna kopacka za najboljeg strijelca.
e jesi glup..vidi se da igraš za real
Koncentrato ;))
Ovogodisnja dodjela najsmijesnija u historiji fudbala , cuj ribery hahahaha pa hajvani Ibrahimovic izmislio loptu za tu vic figuru ...
Ko ti je taj Ibrahimović
eto ne mogu ni ronaldu ... *** te on pedercino jedna
Ribery: - best player in Bundesliga in 2013 - best french player in 2013 - best player in UCL in season 2012-2013 - best player in euopean cups in 2012-2013 - best player in Uefa Supercup - best player at clubs world cup - most assists in Bundesliga - most assits in UCL - 5 trophies with his club
zaboravio si UFC i MMA staviti. MVP u NBA bio isto itd haa haaaaaa
Firaun brani firauna
ovaj krkan kako je stigao u Real nije pošteno odigro tri utakmice i njegovo mišljenje je relevatno u pogledu toga ko će uzeti zlatnu loptu...
Znači po ovom čmrlji Zlatnu loptu ne može dobiti veznjak, odbrambeni igrač ili golman zato što daju manje golova od napadača. Za broj postignutih golova već postoji nagrada koja se zove Zlatna kopačka.
covjek je 100% u pravu...ribery nije ni blizu messija i ronalda...smijesno je porediti ga sa njima...pa nisu ni messi ni ronaldo klasicni napadaci,a dali su duplo vise golova od riberyja i pruzali bolje partije...uostalom to i jeste ono sto se gleda u fudbalu najvise,golovi i asistencije...a na stranu to sto je ribery osvojio sa bayernom,nije on to sam osvojio...
sejdic i finci a na stranu to da ronaldo i messi sami igraju u ekipama pa nista nisu osvojili? je li to pokusavas reci? da su madrid i barca ekipe gdje igraju samo ronaldo i messi?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kad ce mene pitat ko treba da dobije Zlatnu loptu?
Kada Ronaldo osvoji 5 takmičenja u jednoj godini slobodno neka mu daju tu nagradu :) ali ovako... :) neka ostanu i on i Messi kuci i nastave gledati Ribery-a na TV-u sa trofejima :)
A ako je najbolji igrac Evrope Ribery kako ce onda Ronaldo ili Messi biti najbolji igrac SVIJETA??? Uostalom zasto je Canavaro dobio zlatnu loptu? Nije sigurno zato sto je postigao 100 golova a osvoio 0 trofeja, Nego zato sto je osvojio SP sa Italijom. I ti slobodno mozes ostati pri TV-u i posmatrati covjeka kako ce da pokori i svijet.
mujaga pasa moj... ribery igra u ekipi koja mu pomaze i kojoj on pomaze... a koliko sam posljednji out vidio i u Barci i R. Madridu igraju po 10 igraca uz Ronalda i Messija... konstatacija ti je malo poglupa! Ako nista Bilal je osvajao trofeje dok su ova dvojica gledali ga kako to ciko radi :)
pa sad zavisi koliko je plati