Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od slijedecih 4 utakmice Leicester realno moze uzeti 7 bodova. Dok Totenham mora osvojiti svih 12 bodova sto je moguce ali jako tesko.... Tako da se ne brinem... Ne navijam ni za jednu ekipu (malo sam naklonjen totalnom autsajderu) ali skidam kapu objema...
Volio bi da Leicester osvoji, ali bgm teško još Vardy pauzira sljedeću radi crvenog. Neka im je sa srećom al teško :)
Nemoj ih ureći, Claudio. A malo mi žao i ovog Tottenhama. Nisam uopće fan ali po prvi put u X godina završavaju ispred ljutitog rivala Arsenala i imaju priliku da osvoje titulu ali gledaju u leđa nevjerovatnom Leicesteru, kojeg ne mogu mrziti sve i da hoće. Hajd da je neki od velikih klubova, lakše bi im palo, prihvatili bi da nisu giganti i šta je tu je. Ali Leicester.