Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jedini ko ispade i najvise lici na majmuna je on. Sinoc sam se na Zeljinoj tekmi na istoku okrenuo jednom idiotu i rekao da usuti kad je poceo Brandaa da zivka majmunom i uzvikuje mu.. papanski..
Vidi ovog govneta Sterlinga umjesto da smiri igrace i stane u odbranu on nista, a svako malo place da je zrtva raciszma.
Doživotno zabraniti ulaz na stadion uz novčanu kaznu, za primjer drugima.
Uvijek ce se znati razlika izmedju gospodski i seljacki klubova a tako i izmedju navijaca =D
Ne kontam, tip trese ruke, uzak mu prsluk.
kad bi mu Fred rasplodio zenu, ovom bijelom navijacu, djetesce bi bilo crno, toliko o white supremacy
Vlašina s vrha planine
Ozbiljno, moze li mi iko objasnit zasto je vrijedjanje igraca protivnickog tima razlog da se zabrani dolazak na utakmicu? Zar nije poenta tog vrijedjanja da se dekocentrise igrac da promasi gol ili kos da bi onda tvoja ekipa imala bolje sanse za isti? Nije li to poenta prednosti domaceg terena, to sto ce biti tvojih navijaca vise koji ce uticati na protivnicke igrace? Ima li iko pametan da mi objasni, bez zajebancije?
Jarane nije ovo obično vrijeđanje ovo je rasističko vrijeđanje... Ovaj što ga je vrijeđao nije ni mislio na utakmicu i njegovo vrijeđanje nije imalo veze sa utakmicom.
@GrbavicaBaza Jest, al u cemu je razlika - 'ha ovaj mu vrijedjao mater, 'ha vrijedjao ga rasisticki? Zar nije isti rezultat u oba slucaja? Uvreda. I posto tvrdis da znas tudje misli i na sta je mislio ovaj sto je vrijedjao, sta uopste ima veze njegova motivacija sa njegovim uvredama? Zar nije poenta domace publike da stvore pritisak i dekocentrisu protivnicki tim?
Svi smo mi Crnci, ljudi nece da priznaju, za ovaje navijace da nikad vise nemoze doci na utakmice.
Majmun?
Baka pored njega najjača 😂😂😂