Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj unitedovih navijaca sto kukaju. Pa samo prosle sedmice ste lako mogli primiti preko 5 komada da nije bilo de Gea-e. Misle da su poderali arsenala i kao spremni za derby. City vam je pokazao kako se igra fudbal.
A sta je to pokazao? Kako se drzi lopta u posjedu cijelu utakmicu, dvije nesretne asistencije lukakua za dva njihova gola, i onda zadnjih 10 minuta igra uz liniju i napucavanje igraca. A ja sampiona i qurca!
@pbv Pa jesu dva čudna gola u odnosu na ljepotu njihove igre, ali zasluženo. Bili su bolji pogotovo u prvom poluvremenu. A to igra uz liniju i zadrzavanje vremena - to rade sve ekipe u engleskoj pogotovo u velikim utakmicama ako neka ekipa vodi. Mourinho nije za uniteda i mislim da ce uskoro i navijaci to skontati. Za uniteda je neko poput kloppa ili loewa. Usudicu se reci da bi vas cak i Wenger bolje vodio. Ipak je to skoro pa legenda kao Ferguson.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pobjeda fudbala,.nad ciganlukom, provokacijama, bunkerom...
Otkako je Zlatan ozdravio Lukaku se pogubio.
Ma sta da kazem guardiola položio misli i gotovo je to
united preuzima mehmed mesa selimovic
Liga završena
Da je Ibro Igro bilo bi ekstra 😁
Spanija preko citija ulazi u englesku
sto be mogu ovi ekipa koji se pocnu valjati po terenu pisline 60 minute kad imaju prednost igraj ko covjek majka mu stara
Hebem majku junajtedovcima. Manchester is Blue
Lukaku je pajser on ne zasluzuje da igra ni za Stoke...jbm mater
konacno jedna engleska ekipa koja je bar blizu kvalitete najboljih ekipa u europi. Taj City moze bit opasan protivnik Barci, Bayernu, Parisu i Realu.
Za Pepa sam govorio da nije veliki trener, jer je u karijeri uvijek dobio da vodi vec formirane ekipe. Medjutim ovo sto radi sa citijem u fizicki najzahtjevnijoj ligi je dokaz da je trenercina. Takva lijepa igra i dominacija u istoj... zadnja ekipa koja je tako lijepo igrala i dominirala u premijer ligi je onaj stari arsenal sa henryijem i ekipom. Uzivancija.
sudia sjebao utakmicu
E moj sudia.
Mrzim mourinha
Guardiola se popisa po murinju haha i engleskoj ligi
Dosta je ove ciganske igre uniteda , e moj smorinjo. Imas ekipu od 300 mil , a igras kao da vodis Stupcanicu irvasu , doduse svakako ne zasluzuju biti ni 5 na tabeli , ovaj antifudbal samo jos u Italiji mozes vidjeti. City zasluzeno.
City ce biti ko Lester pregazice sve ove sezone iduce tesko da i u top 3 zavrse jer imaju dosta prosjecnih igraca koji igraju trenutno u zivotnoj formi
@John-Sn0WwW Majstore , prebaci se na drugi sport .. od srca ti zelim iskreno i prijateljski :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)