Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo tako, Dzeko produzi ugovor, najbolje placen balkanac, najbolji balkanski fudbaler, a agresorsko-genocidna odnosno srpsko-hrvatska kopilad mogu samo da bale i pjene............
kaze dzeko da nikad laksih 200milja ojra nije zaradio... a mi da nastavimo pjenit'
libo dzeku plata ogromna i redovna :)
Upravo tako, Dzeko produzi ugovor, najbolje placen balkanac, najbolji balkanski fudbaler, a agresorsko-genocidna odnosno srpsko-hrvatska kopilad mogu samo da bale i pjene............
kad bek Kolarov mora da daje golove sve je jasno..Dzeko mora u Olimpik...onaj iz Sarajeva
... ako jedan poznati strucnjak kao ti to kaze ... onda je sigurno tako ;)))
gospodine Kvaternik..nisam siguran da ste u pravu..ako se ne varam Din i Lok su pre neki dan odigrali utakmicu i Din je jedva dobio pod nekim veoma cudnim okolnostima..tako da nikako ne treba potcenjivati `lokose` mislim da je Olimpik prava mera za igraca Dzekinog kvaliteta a i blize je kuci :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
sad ce pocet sranje po dzeki. a recimo odem na index.hr i niko nece srat po modricu iako je lik sinoc bio talašika
Buraz Modric se ne kurci ko nas kloc.zato ga treba pljuvati na svakom koraku..pisati ga mi smo ga uzdigli mi cemo ga ga i oboriti!
... mi tj. ti ga uzdigao? ... ti, koji se bavis nabijanjem kondicije od klixa do kladionice ... hahaha ;)))
ovaj jovetic pravo spreman.. svaku utakmicu dao gol..
Ali vazda frajer na pripremama, daje golove, ubi... Dodje sezona, a on "zaposti".... Nadam se da ce ove "ocepiti"
zabio bi on i tokom sezone ali ga povrede satrase.ako ovako nastavi dzeko slobodno moze klupu da rezervise.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)