Poslat će zahtjev za posudbu
5
City odbio Juventusovu ponudu za Džeku
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juve ne da pare tako lahko :D , a ako ode u juve dobro će propišati krv kod kontea, i nema hodanja po terenu .... ima da igra od stopera do centarfora ... :) al ce zato da procvjeta ;)
Pa gdje si ti ljubaviiiii...kasniš 15 minuta s komentarom,zabrinuli smo se....napiso sam ti jednu pjesmicu od srca BOSANCEROS Sjedim ispred računara,dok mi bošnjo m a m u kara, mi srbi smo pravi Qrci, guzzili nas dugo Turci, preko tastature liječim frustracije, a obični sam spermić pogane nacije, porijeklo svoje znam,babo mi je Turčin, nemam kuću,nemam stan...po netu se k.u.r.č.i.m
http://www.facebook.com/4fudbal
24 000 KUNA ZARADE U SAMO 3 MJESECA. NA BLOGU SU VAM SKENIRANI LISTIĆI, UPLATE I PAROVI, I VJERNA STATISTIKA. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsigurniji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR
Dzeki ne daju igrati u City-u,a ne daju mu ni da ide u bolji klub :(
Da mi je samo vidjeti ove što se kriju iza monitora, komentarišu ga i karakterišu kao propalog igrača. Čovjek je postigao više nego što bi vi u još pet života. Kompleksaši.
pa vidite li vi da mu je cijena duplo pala. jos malo pa ce on zavrsiti gdje je i poceo. u jadu od kluba
\"...jer im je cilj vratiti što je moguće više novca uloženog u Džeku.\" To je to, njegova karijera u Cityju ovdje se zavrsava.
ZA LJUBOMORNE DUŠE ! Pa klocovi jedni ljubomorni, jeste li svjesni da je Džeko uz A.l.l.a.h.o.v.u. pomoć, donio MC-u i Kup i Ligu. Pa m.u.d.a. ćete svoja iscuclati ako ode i opet osvoji nešto u novom klubu. Čovjek je nafakali, a vi ga dudlajte zombiji anonimni.
Volio bih procitati ovakvu vijest o nekom bosnjaku, no to je ocito nemoguce!!!!
Dzeki svaka cast, no neka bude sto dalje od Juventusa. Juveovi navijaci su pravi iksreni navijaci (mjedu koje i sebe ubrajam) i zadnje sto bi name trebalo jeste da kockaste glave koje su Dzeku zvale \"klocem\", a poslije su odjednom postajali \"strastveni\" navijci Wolfsburga i Citija, da sad nose casni dres Juventusa. Idi Dzeko gdje god, samo ne u Juventus, a kockaste glave ce opet postati \"strastveni\" navijaci kluba gdje odes. Bas bosnjacki!!!!
Katolici iz Herceg-Bosne prijete Bosnjacima k.l.a.nj.e.m: Nakon što se oglasila Štefica Galić, supruga pokojnog Neđe Galića, heroja iz Ljubuškog koji je stotine sugrađana drugih nacionalnosti spasio logora i sigurne smrti, pritisak i prijetnje novinarima portala tacno.net i svima koji su učestvovali u kreiranju filma \"Neđo od Ljubuškog\" ne jenjavaju. Ovaj put, prema riječima Amera Bahtijara, kolege sa ovog portala, prijete im da će ih Z.A.K.L.A.T.I.
Ma kakv Juventus, otici cu ja u Tursku, kao i svaki igrac, kad propada, ima Turska. A upisao sam i fakultet u Sarajevi, DIF, da ne budem jedini u mahali koji nema indeksa. Valja trpiti narod kad prica \"dzaba mu fudbal, kad nije zavrsio fakultet\" A i hocu sa se zenim, volim Amru. Ljubav mog zivota. Cujem da su je u Los Angelesu vidjeli sa nekim Crnce, pa sem je pita ko j ei on kaže \"samo prijatelj\". Ja joj vjeruje, sto ne bi, nemam razloga da joj ne vjerujem.
samo se ti kleberi hihihihih....potopio te momak s pjesmom hihihihi
mala ispravka,drzava ti je na 24% a veci dio?? hihihihihi
Igraj tenis on line,super zabavno Kreiraš svog igrača i igraš protiv drugih igrača iz cijeloga svijeta. Pridruži se, nećeš požaliti! Registriraj se preko ovog linka: http://s1.tennisduel.com/r1055
steta, ali dzeko je pr\'no u cabar