Uskoro se pridružuje Džeki?
0
City nudi Partizanu 6 miliona funti za Savića
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@hz-mali zlobni pitarcic Ja sam na stadionima jos dok su tvoju grupu vodili Sirko, Dzine, Dadi...Kad se cegi sa lopatom tukao protiv vas ispred zapadne tribine na Kosevu.Kad smo zajedno sa Manijacima i njihovom grupom Joint union navijali na juznoj tribini Koseva. Cume, Cegi, pokojni Belgija, Zare... = \" KAZNENA EKSPEDICIJA\" Sve ti objasnio !
Mare oko nase jel te to opet drma pms?
Ajd sjasite sa mene vise. Tko god mi uzima nick nek ide u sto pm.
Mama, mama mene je ko malu ujko dir\'o po pič..ci
Molim crvene ovce sa poljane vrapcici da ne kradu moj nick.
Dajem rođenim cupi na amanet.. P.S Ko veceras dodje na stari popusicu mu za marku ( ultrasima necu jer smrde)... Voli vas vasa Marina..
srbi smrdu
pusica za sve Ultrase
Mora da se salis.... samo procitaj sta si napisao...kenjaro ustashka... pa vidic, Ivanovic, Kolarov, Dzeko... Ziga u prvoj sezoni donio trofej BFC nakon 65 godina... Dzeko ce isto biti dobar, ovaj drugi, kako se zove gosh iz BH...dobar... Ko je najgori igrac Engleske lige svih vremena...cini mi se da je hrvat...
MANIJACI BAZDE
velez mostar-u ha ubi ubi ultrasa
sada kad on dode samo ce se druzit sa kolarovim i srbi ce se udruzit protiv dzeke
SMRDIŠ
zeljeznicar j.e.b.e sarajevo