Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po ocjeni portala goal.com najbolji igrac utakmice je edin dzeko
Džeko je i sada najučinkovitiji igrač u Engleskoj s obzirom na minutažu. Zabijo je Totenhemu i Man. Utd. golova više nego pola napadača u svim utakmicama. Sorensen je sinoć branio. Ako vam je luzeri Goal. com smiješan naka vam Srna da prave informacije paćenici! Sorensen je branio a ne Begović.
obranio je i treći od četiriju udaraca prekinuo je seriju od četiriju uzastopnih pobjeda
ASMIR BEGOVIĆ KANTA VJEROVATNO JE ON BRANIO
Kol\'ko golova je Đekson dao?
da nema uniteda liga bi bila nezanimljiva baš,city se šeta kroz ligu
moke,,stoke je imo 2udarca prema golu.1u okvir
Ma sta saljete izvjestaj kad Dzeko nije igrao. Igrat ce iducu na klupi.
20000 golova auuuu
MAŠALA ZA MANČESTER
ne da je city bio uvjerljiv...nego ja u zivotu jos nisam vidio da je jedna ekipa tako nadigrana kao stoke - iako to rezultat ne pokazuje stoke nije uputio ni jedan jedini udarac po cityjevom golu tokom cijele utakmice i samo 2 udarca pored gola
albrighton zabio 20 000 gol. http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4014279/Marc-Albrighton-hits-20000th-Premier-League-goal.html
da li se zna ko je zabio 20.000 gol?
GGMU !
Zar se Looserpool moze nazvati nekakvim favoritom, uskoro isto to ce se desiti Shitiyju, Arsenalu, Ruskoj mafiji (Chelski)....United ce biti prvak :)