Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgleda da mancini ipak zna sta radi :S Sve gaze, sa ili bez Dzeke... naravno ja ga mrzim jer nije Dzeko svaku partiju u prvih 11 :)
Termoelektrana Tuzla izlazi u javnost s obavijesti da je spremna izvojiti znacajna financijska sredstva u projekat izgradnje vrelovoda do Džekine klupe, na taj način prikljuciti je na sistem daljinskog grijanja kako mu guzi ne bi bilo hladno dok sjedi. Mjesne zajednice srednje Bosne donirali su razne vrste spužvi kako bi Dijamant imao šta \'\'mehko za pod guzicu\'\' U međuvremenu fabrike namjestaja iz SA kantona raspisali su tender: \'\'Džekinu fotelju možeš napraviti ti\'\'.Podrazumjeva se, samo koža dolazi u obzir...nije dijamant neki tamo levat...
to onaj bayern sto ne prima golove....dok ne nalete na malo ozbiljniju ekipu
sta bi sa djekom kazu i pisu pojedini cuva ga za ligu sampiona,dok god je mancini trener djeko dabogda da bude konstantno igrao u pocetnoj postavi,treba biti objektivan
Bolje za BiH sto je sjedio na klupi nego da je igrao pa da ga povrijede
Odgovor vam je na press konferenciji, treba imat ekipu i pol koju ces rotirat, lani su imali jednu udarnu postavu pa su izgorili i u evropi i u prvenstvu, manccini je toga svjestan, zato ima uvijek friškog u rezervi, kakav god talenat da je Dzeko, fizicka spremnost je nesto sasvim drugo, lani je posrtao, traljao, a sve zbog tempa.
Gosp. Svejedno, nemate Vi pojma o fudbalu. Spominjete italijanski fudbal, pa ta liga je najlosija liga na svijetu vec 10 godina. Borussia Dortmund Schampion..........
nakon čega su ga dvojica oborila na \'\'pod\'. JEl bukov parket bio, i jel se udario Mario zna li se ista?\'
@Kaćunak a mama tvoja mu ga pushi, fino mu ga pushi, kaze da ga svom Dzeksonu fino podudlam......u medjuvremenu
Kad iduće godine naš ponos mađarski Debrecen uđe u Ligi prvaku pa slavno odere i City i precijenjenog Džeko, bit će Mađarska ne samo do Istre i Neuma, nego do Balčaka!
Sta su ovo strani spijuni udarili na Dzeku.
tja, opet glupa klupa.
molio sam boga da edin ne zaigra sinoc. ne dao bog da nam se dijamant povrijedi.
Djeko je najbolji na klupi zato ga mancini tamo i drzi hihihihihihiih
Neka ga na klupi, da bogdom svi nasi griju klupe do 11-og. Sto su manje medju onim ljubomornim protivnickim igracima, manje sanse za povredom. Sve ide i bolje nego planirano.. BOSNA SA HERCEGOVINOM
j--e-b-e-m li mu rod i porod onaj talijanski kjafirski....crk¨o da bog da,stavlja onog crnog vlaha balu da igra,pa još uvede i onog kjafira aguera samo da nas dijamant ne bi dao gol!!! treba mu Mevlida poslat na vrata... kalaš-brada-ambasada!!! Sikter!!!!!!!!
@svejedno U pravu si sto posto, samo sto ja mislim da nisu problem pare za kupovinu igraca vec ludjacke plate. Pogledaj Arsenal naprimjer, mogu istrest i oni 20-30 miliona za igraca ali nece da probijaju budzet za plate. Neki Salary Cap kao u americi bi mozda bio najposteniji.