Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
”Icardi: Pitam te šta će biti ako ne budem gledao svoja posla?" dzeki svaka cast ako nije reagovao na ovo,, moj logican odgovor na ovo bi bio "yebaću ti naninu nanu"
al na šatrovačkom, da te ne provali čitač usana
Jedno je sigurno obojica imaju ŽENE ZA PRIMJER 🫣🫣🫣🫣
Pricali na tri jezika u 4 sekunde
Parlaju
dobices sljivu na oku ..eto sta
pacov iCardi
Ucite djeco strane jezike da jednog dana vodite visoko intelektualnj razgovor sa ljudima drygih nacija, kao sto to znaju da rade Dzeko i Icardi - intelektulane gromade.
Rekao mu Dzeko da ce mu Jebat Wandu ako se bude mjesao
Ma nemoj te Icardia, pa dosta mu sto ga hjebee ono malo khurave od zene. Proslo khurca kroz nju, ko autoputa u Njemackoj..
Džeko: " nije bio ofsajd protiv Nigerije"
DZEKO NE DIRAJ MU WANDU
Icardi protiv Đeke,pa ovo ima samo u fudbalu da se horoz digne protiv ovna.Zna da mu na terenu ne može ništa.
Icardi? Đeš goloruk na planinu?
malo je 3 jezika za ovo
Malo su tri jezika da se ovo isprica
Koji intelektualni razgovor !
nakon zadnjg odgovora ovog zabara normalno ide samarcina da mu se usta okrenu naopako ali zna zabar da Dzeko to nece uraditi na terenu zato se i kofrci.
Icardi :nemoj da ti dernem Amru Džeko : nemožeš joj "pero" odbit