Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćiro, majstore :) ti si i složio kostur ove reprezentacije.
Tako je on je napravio sve prvi
Nekako imam osjecaj da bi nas sad jedino Ćiro odveo na EURO,treba ga pod hitno zvati !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mislim da je najveca glupost bila otpusit Ćiru nakon tako kratkog vremena a covjek je preporodio reprezentaciju. Da je bio on na klupi u Brazilu veliko je pitanje dokle bi stigli.
ako ništa da ne budemo neskromni sa Ćirom bi prošli bar grupnu fazu, garant!
ma on je vrh trener i vrh motivator, koliko je samo klubova i reprezentacija usrecio ili izvuko iz govana...jedina mana mu je sto voli pare vise od mame rahmetli, ali zato pravi rezultat, atmosferu, srecu...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dobro je sve rekao. I ovo u vezi sa kandidatima. Samo, ne znam odakle vam uopste ovaj "uži krug koji danas čine Faruk Hadžibegić, Mehmed Baždarević, Milovan Rajevac, Blaž Slišković i Amar Osim." - Dajte ga prosirite, pobogu ste!
dajte ciru majstora ponovo
sjašite malo oko tog trenera ubiste nas informacijama
Ovo se zove indirektno nuđenje !
Jos jedan razlog u njegovu korist: Ciro je tata za Belgijance, a postuju ga to nije normalno. U poluvremenu utakmice u Belgiji kaze komentator (jos se nije znalo hocemo li dobiti): Pogledajte Blazevica, izgleda kao car.
Popravka, utakmica je bila u Zenici.
Stari luckasti genije ..
Svi se nude, svi placu za poziciju, Barzdarevic, Hadzibegic, Sliskovic.... Svima 50000 udarilo u galvu. Jedino Barbarez suti i ceka. Tu mu je jedina greska, nenudi se, nepromovise po novinama.
CIRO TRENER AMAR OSIM POMOCNIK
Legendo, ti si i stvorio temelje ove repke. Valjalo bi da se vratiš.
Jos jedno trece mjesto u Francuskoj, kao zavrsetak jedne impozantne trenerske karijere. https://www.youtube.com/watch?v=91I1ZqODasQ Pogledajte od 2:07 i 03:12 i sve ce vam biti jasno.
ĆIRU ZA SELEKTORA!!!
Da li je zaista izbor selektora toliko bitna vijest, da se bombarduje svaki dan sa milion tekstova?! Jel to namjensko zatupljivanje ionako tupog i letargičnog naroda u ovoj jadnoj zemlji?!
Nasa najveca greska je sto smo ovog intelektualca pustili
Tako je Ciro reci im!!! Nogometni savez BiH 11. decembra imenuje Blaža Baku Sliškovića za Sušićevog nasljednika
i nemoj.....tebi je vec vrijeme da zavrsis u nekom rality showu