Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti što si stvorio ovu reprezentaciju i nikad necemo zaboraviti kad smo stobom tukli Belgiju. Da si nas ti vodio ove kvalifikacije bili bi vec u Francuskoj !
vazno je da Pape nevalja koji nas je odveo u Brazil...a ciro psovac je zvjezda veceri...ako priznajemo zasluge,priznajmo ih svima koji ih zasluzuju.
barem je ciro imo discipline, nek je psovo nasim umisljenim tuljanima kojim se prave vazni on je primjer naj boljeg trenera koji brine.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
udjem na komentare kad vidoh rajsa i zarka dva servina kako pljuju ćiru hahahahaha i nasmijah se
hrvat se nekome smije... otvori se zemljo!
A ovaj drugi imao i bliske susrete prve vrste a bogami i druge. Ocito se Ciri jos dize.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nabije te luzeru jedan.. Dodje u Hr govori mi hrvati.. Dodje u BIH tu izgovara mi Bosanci. Skoro se nudio Srbiji i prica mi Srbi smo puni talenata.. Odluci se ojebino ko si..
Vazno je da Pape nevalja koji nas je odveo u Brazil...a ciro psovac je zvjezda veceri...ako priznajemo zasluge,priznajmo ih svima koji ih zasluzuju.
Odveo bi nas Pape u klinac, da mu nije Ćiro ostavio ovu repku izgrađenu i da ga nije pomilovao žrijeb i laka grupa.... Al je zato Pape sistematski počeo uništavati tu istu repku, izostavivši Zukana sa svijetskog, a dovodeći kojekakve Tine, mine i ostala burazerove pulene.....
Allydax jel nas Pape prvi put u historiji odveo u Brazil?? Molim te odgovori sa da ili ne bez filozofiranja.
ćiwwwoooo pedewwwuuu
kad su hrvati dobili bugare novinar indexa zvao ciru da ga pita sta misli o mamicevoj repki a on novinara odmah pitao "kako je igrala moja bosna?". kad mu je novinar rekao da smo dobili velšane ćiro se od srca nasmijao i rekao "hvala ti sine. uljepsao si mi dan"
Novinari yudexa zavrsili na aparatima
matiji babiću donosili vode i šećera.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ciro je prije znao pozvat sadovica iz druge lige austrije. to mi neki trener?
Bitno je samo da budemo dovoljno galvanizirani u baražu :D
...Ciro zvani suncokret...
i hrvatska se napati, više je zavisila o drugima nego o sebi, a rezultat 1:0 govori dovoljno ..... mi smo sami sebe .ebali u ovim kvalifikacijama i koga god da dobijemo briga nas - moramo pobijediti a igraci se moraju spremiti kako fizicki a ono i posebno PSIHICKI da nam se ne dešavaju onakvi glupi kartoni, event.crveni-nervoza, da seljacic gadja žvakom igraca, komentari sudijama, odugovlacenje bezvezno i kartoni ..... jer sudije mogu okrenuti tijek utakmice a na nama je da to ne dozvolimo - sve je na nama .... MORAMO POBIJEDITI I IGRATI VRHUNSKI .... sudije onda ne mogu ništa - ako se odluka bude puštala sudijama mi cemo onda uredno biti poslani kuci da pratimo EP preko TV-a ...
koliko god hrvati imaju problema, bih ih ima duplo više, srbiju da ne pominjemo... mislim, ponekad i porijetko mislim doduše, impuls šut medunjanina, impuls šut hajrovića, impuls glava đurića, udri- nedaj, sve su to slučajnosti kipar je nama uvalio golove iz brze sračunate akcije bezidejnost, panika, neorganizovanost su karakteristike našega tima, odbrana nam je tanka ali i da je najbolja ne bi mogla pokriti nepostojanje igre veznog reda... sekunda nam treba da se raspadnemo al hajde, navijamo i nadamo se
nisi više zanimljiv....