Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bila lekcija za udzbenika! Kompletan igracki kadar, strucni stab, vodjenje .. ko iz prica. Bravo Pape, bravo Schwabo .. odvedite ove momke i napravite dobar rezultat u Brazilu !!
Ćiro je jedan od najjačih motivatora u svijetu fudbala !!!
Igro bi bogami i ti kad bi te ovako dresiro: http://www.youtube.com/watch?v=6BvOb9hV8YI
Ima repriza danas (17.10.) u 14 sati! Obavezno pogledati :D :D
sinoc je ispao laf jedini koji svojom izjavom podigne na noge sve jedan je ciro
Čovjek koji nema dlake na jeziku, i koji ne vrijeđa nikoga, može reći šta hoće, i gdje hoće !!!
Ciro budala nad budalama hahaha
Jes' ćiro podero. U svom stilu... :)
Cestitam zmajevim i najboljim navijačima i najboljoj dijaspori na svijetu BH dijaspori. Sto se tice Cire, Ciro je postavio temelj ove reprezentacije. Od tada mi igramo jedinstveno i znatno bolje nego u vremenu prije Cire. Netreba ni zaboraviti da su sve generacije prije ove na neki nacin zasluzune za ovaj uspjeh kao Baljic, Bolic, Konjic, Piplica itd. kao i selektori koji su bili prije Cire...Muzurovic, Hadzibegic i Sliskovic. U Brazil idemo da budemo prvi moj pape legendo BH fubala. Tamo cemo biti domacini sa nasim navijacima i nema protivnika kojeg mi nemožemo pobjedit.
*** te rijecnik :))))
Moramo priznati da Pape nije baš za medije, da nekazem da je mulac, gledao sam sinoc emisiju, ne snalazi se dobro pred kamerama. Al zato na travnjaku razvaljuje !!!
Potpuno irelevantno... Covjek je fudbalski trener, snalazenje pred kamerama mu uopste ne treba... Mnogi veliki treneri su bili i mnogo gori.
Mislis razvaljiv'o je nekad na travnjaku, inace on nije tip koji moze ulaziti u neke dublje analize i koji ce polemisati k'o da je za katedrom FPN-a, on sve sto ima reci kaze u par rijeci i to je to, da ga razumije sira narodna masa
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hahahahaha, oplak'o sam, jos kad rece "Vidis da mi pricamo, koga ti zajebavas", haha, najjaci je, evo i Susic se smije k'o malo djete.
sreca prati hrabre... hrabro naprijed :)
Parola engleski specijalaca SAS:a: "Those whore dare, wins"