Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozete vi ciri jedino karu popusiti.
Po ovim probušenim mrežama iza, naslućujem da je u pitanju stadion Mladost Bački Jarak....
Igra je genijalna, priključite se i zaigrajte, pomozite eBiH da postane najjaca sila u virtualnom svijetu! http://www.erepublik.com/en/referrer/dzejs (pratite uputstva koja dobijete u poruci od Ureda Dobrodošlice i meni se javite ako vam treba neka pomoć)
http://shenhuafc.com.cn/shop/?product-24.html lool divi kluba :)
S obzirom na etničku i plemensku podijeljenost Kineza, te nedavne krvave demonstracije u provinciji XinXang, ne sumnjam da će Ćiro kineskim novinarima ubrzo dati izjavu slijedećeg sadržaja: \"Došao sam ovdje da ujedinim ovu unesrećenu zemlju. Ustvari, poslao me je moj prijatelj Milan Bandić da to učinim. Prije polaska mi je na aerodromu Pleso rekao: Ćiro, idi i ujedini one jadne Kineze. Uvjeren sam da samo ti to možeš učiniti!\"
Da niste napravili genocid nad hrvatima u srednjoj bosni mozda bi i prosli. Ovako sam vas samo malo palio, sto nije bilo tesko buduci da ste glupi...
svirajte qurcu provincijalci... ciro majstore
Stari provjereni dosadni seljacki kondom. Odmori malo papaneee.
Sta je ovo, koji je ovo klub...pogledaj iza, a samo trava hahah....NK Vražići haman hhe
eto sad ga optuzuju sto je uzeo pare. pa nece dzaba raditi covjek. postigao je dobar rezultat, uzeo posteno ugovorene i zaradjene pare i sad je na novom ugovoru. tako to hoda. koliko nasih talentovanih ljudi ima po svijetu koji nece da imaju nista sa bosnom samo zbog ovakvih komentara. mislim dzaba vam je pljuvati ljudi. vase nezadovoljstvo je u vama. jedina stvar koju mozete promjeniti ste vi sami.
Ja sam ove kineze smatrao pametnijim ljudima... nama nije valj\'o a da njima od milijardu i kusur koliko ih ima valja...
Sta je sad konji jedni nevaspitani i seljacki ko vama vise na ovome svijetu nesmeta smeta vam to sto ste seljacine jedne i nemate sta drugo raditi nego pustati komentare i pametovati sjasite vise sa komputera i ne komentarisite vise jel tad cete biti ustvari najpametniji.
Ma mogu i ja da te proljuljam samo ostavi podatke i nema labavo
ne bih imao nista protiv da prestanete konstantno objavljivati sta radi Ciro ... jer nas vecinu boli ku*** za to :) hvala
Steta sto je otisao ove starce bas volim, kad uzme vijagru ciro bi me dobro mogao proljuljati