Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ciro je podigao na noge reprezentaciju
@zigosani i najbolje kasete imo svih vremena
@zigosani: HAHAHAHAHAHA :)))))
Toliko voli fudbal, uziva biti dio te igre, da je spreman otici u nekakvu prčiju i trenirati neku lijevu ekipu.. Svaka cast za to.
Ma daj Ćiro, dosadan si
Azmire, uposli ti "punca", a pri će biti da ti je to dedo. AHIHIHIHIHI.
Novac nema ime i prezime..jedno je sigurno da ce ta sloga imati simpatizera u Hrvatskoj iako se tocno ne zna gdje dodje Simin Han..i ja bih volio znati a opet i nije bitno...
najbolji trener svih vremena! ako nista, najjaci motivator. pa njemu je Supic iz trece lige srbije branio vrhunski jer ga je Ciro.ubjedio da je dobar. a poslije Cire Supic opet propao!
pa kad te niko nece, odbace te u Bosnu
zna Ćiro kako Azmir plaća
Simin han, sloga, husic ... wtf
@GovnoJed2: Da, da, novi gigant Tuzlanskog kantona :)))
Ma pustite vi Ciru na miru. Covjek je 80+ i vec postaje senilan.
Ćiro tata ove igre!
Gdje se nalazi selo Simin han.
Nije selo ,urbana mjesna zajednica,kakvo selo.
@Karadayi Nema nista urbano tu, osim doma kulture, stadiona i nacickanih kuca od kojih 80% nemaju dozvole za gradnju.Iskreno se nadam da ce jednog dana to i postati!Ali struktura stanovnistva trenutno je takva da ce trebati punoo godina i emancipacije i plana izgradnje itd itd itd da Simin Han postane urbana mjesna zajednica :(
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma ovaj bi trenirao i bilo koju ekipu iz druge kantonalne lige samo da mu plate...
ovaj covjek ima neku energiju koju zna prenjeti na tim..
nekad 3.mjesto osvaja po Svjetskome ,sad u drugoj bih ligi 🤣
Legendarni hrvatski strucnjak iz Travnika.. hahaha gdje to ima
@džukac Rex, evo ja ću ti objasniti, tj. spustiću se na tvoj intelektualni nivo da shvatiš. Travnik je hrvatski isto i kao Sisak bošnjački. U Travniku su živjeli i žive od davnina bosanski katolici, a neki od njih su do ustaško-četničke agresije na BiH Hrvatsku vidjeli samo na TV. Tako da je Ćiro Hrvat isto kao i ja. Možeš se u Travniku samo sagnuti i glabat osunećene ćune ako imaš nešto protiv.