Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cirkusant svih cirkusanata.
Dovoljno je da kaze pred navijacima "ma Jebat cemo im mater" i glupi narod urlikne noseci ga na rukama. Takvu je sebi reputaciju stvorio, teski manipulator
njemu posao zajebancija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ciro sandzaklijooooooo :))
dok je budala, bit će i ćire
Jest ......!
Dobri su pazarci. Jednom donijeli navijaci protivnickog tima transparente na kojem je trebao da se rijesi rebus. Rijesenje je bilo: Noz, zica, Srebrenica. Na slijedecoj utakmici su dosli novopazarski navijaci na kojem je stajalo rijesenje rebusa: Bubreg, pluca, zivjela zuta kuca.
Dobar izbor, Ciro bi napravio dar mar sa Pazarom, osim toga iza je Torcida Sandzacka, a oni prave atmosferu koju Ciro obozava.
Pa pustite covjeka nek radi svoj posao! Bolje nego da po parkovima igra saha i karata!
Kaze gen sekretar da ce uskoro uzeti u razmatranje sportsku stranu kluba. Sirok neki klub cim ima sportske i nesportske strane.
idi ba Ćiro u prijevremenu penziju
jel ovaj covjek misli prestat' sa treniranjem?... bojim se da njegova izjava da ce umrijet na klupi je itekako realna..
Jedino ako ima N.Pazar u Kini?
BRATE OVAJ JE GLADNIJI ZA FUNKCIJOM OD REISA CERIĆA
BHT HD HAHAHAHA
koga boli tuki šta ovo đubre staro radi?
Ovaj bas ima akutnu sizofreniju.
Odakle mu volja sa sa 79 godina putuje i trenira prosjecne klubove? Nije mi to jasno. Miruj u Zagrebu sa familijom, malo palamudi na televeziji ako hoces i gotovo.
Ćiro Srbinee !!! https://www.youtube.com/watch?v=gq_vejYEd0I
Ciro,sandzo ohrndani!