Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a avdija najbolji bek mundijala
cudo kako se ciro zna ulizivat :)
Tako ce i biti Ciro pederu, zivi bili pa vidjeli !
Prijatelju stari ispričaću ti priču O nesretnom noju i tužnom mladiću Životinje volim, geoparda imam Tri goluba bijela, sa njima sve štima Sve zbog jedne žene Tuđa krv se proli Životinje jedne koja život voli Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela, sve mi uzela Kupio sam noja, da bih joj ugodio Ko joj je ugodio, još se nije rodio Jedno veče reče da sam za nju nula Ode s orangutanom što voda pit-bulla Shvatio sam valjda Više nije moja Pijan hrđavim ekserom ja rasporih noja Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela, sve mi uzela Spanija, Spanija, paprike patlidžan i buranija Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila
samo ibisevic moze biti golgeter jer je klasicni napadac sa malo kontakta i efikasan je. i on je nezaustavljiv.
Idi ciro vise u pm , kako vjetar puse tako se i ti mjenjas. Odluci se brate dragi vise. Cas hrvatska cas Bosna
samo reci cu vam jednu stavr ovaj covjk je bio trener 4 reprezentacije koje su ove godine na svjetskom prvenstvu... Nije to slucajno!
CIRO ZMAJE BOSANSKI (OSIM-CIRO-PAPE LEGENDE BH FUDBALA )
ostario covek pa prolupao
Poslije svakog teksta o svjetskom prvenstvu nastupaju selektori i stručnjaci sa klixa koji sve znaju i u sve se razumiju u svojim komentarima, pomislio bi covjek da smo pravo pametna nacija :)))
Vito kaki kaos i obicno. . tak je govorio i kad je trener bio...sve nesto mi cemo ovo mi cemo om i na kraju magla. . Samo trazi paznju a nasi mucenici se pale na izjave ovog hostaplera. . Kad cete pameti doci vise... Tip je nedi tam vise totalno. ..samo je svor interesseret gledao dok je trener bio.. a da negovorim o podrsci Usanovicu i ostalim ahbabima... Kolika se lova tu digla sinko dragi. ..
Kladim se da je hrvatskim medijima rekao da će to biti Mandžukić...
Ovaj je izlapio mada mislim za Dzuku da je moguce ili za bilo kojeg drugog napadaca na SP ako te lopta krene svaka ide u go mada je najvaznije da zmajevi prodju prvi krug i udju medju 16 najboljih osalo je lutrija..
Ćiro je ovdje realan, zašto ne bi mogao Džeko do zlatne kopačke. Jedan je od najboljih svjetskih napadača pritom je u formi, naravno zavisi dokle će BiH otići. U grupnoj fazi predviđam da će Džeko bit pri vrhu ljestvice strijelaca. Džeko bi igrao prvi sastav u bilo kojoj svjetskoj reprezentaciji.
Kad je u Bosni za Bosnu govori NASA REPKA, kad je u Hrvatskoj onda je njegova repka Hrvatska a za nas govori u fazonu "oni".
ja i ?
glup covjek ne vidi u ovome licemjerstvo. Pronasao si se vidim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ja bi volio da tako bude ,ali ova Ciro je veliki fantazer
Tako je Šefe!!!!!!
A i ti bi Ciro mogao ponekad prestati lupatati gluposti ... Ustvari i moze ... ako da 7 golova protiv Irana ... Ne sjecam se da je neko bio prvi strijelac samo sa 3 odigrane utakmice ...
moze i sa 4 ko tores , mada ciro sere ko foka ...
Volio bi da je on trener
I opet gdje god dodje narod ga voli.