Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je ovo reklama na Bht1.. za ovo sa placam pretplatu? Velicanje chetnika...nikad.. ebo vas Jelen
A Ciro ko Ciro uvijek samo senzacionalne izjave da privuce paznju. Argentina ne bas dobra jucer,ali nije ni Hrv razvalila nigerijce. Mozda nisu igrali sa 100% snage,ali pravi test ce biti Argentina. Ne treba se bahatit jer Hrv ni remi tu nije los
ne čačkaj mečku,ćiro!
"Ukoliko izgube od nas mogu se pakovati kući" pa u pm uopce nije rekao sto je u naslovu.
Ćiro ,stari demagog.
@novibosman345 sta je pogrihesio mater ti jebbem
nece vjeruj mi argentina kuci, nego ce oni dobiti hrvate pocijepace ih, a island ce klepiti nigeriju i sa nerijeseno sa hrvatima proci dalje zajedno sa hrvatskom, to ti je taj scenarij ćiro.
zajedno sa argentinom mislim, znaci arg.i island idu dalje
@Duh_sa_sjekirom a moj Fitzergaldu, slabo ti to, 2+2=4!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Argentina ce proci, a u tome ce joj pomoci sudije pa makar bilo nadoknade +10 min
Tako je Ćiro majstore,nažalost Argentins idd doma jer su loši....mi ćemo biti prvi u grupi i Island drugi...prejaki smo za ove u grupi...u četvrtak spektakl a cro-arg utakmica će bit u headlines jer ćemo dobiti....
Najbolja he bila euforija kod naseg poraza protiv Argentine na SP 2014 , niko kao Besic, Messi se nije cuo i idemo 100% dalje . Kad ono Argentina umalo ne uze prvenstvo a mi ni Nigeriju ne prodjesmo ..
Svaka cast Ciri, ovako se dize atmosfera i samopuzdanje. Ako bude inspiracije kod Modrica, svasta se moze desiti, lopta je okrugla.
Neka te Ćiro ,i u mene je svaki listić na kladionici dobitni dok ne počnu utakmice.
e moj Ciro, bojim se da ce tvoji nakon Argentine biti za dom spremni :))))
E Boga mi sam bio ubjeđen da je Čiro dobar poznavalac nogometa. Kockasti max. idu u drugi krug a Argentina je 100% među prve 4 ekipe
Argentina nema vezni red(mascherano i biglia, rasturaci igre), a zadnja linija im je tanka. Ako budu medju prve 4 svaka cast, samo ja mislim da je to trenutno nemoguca misija za njih.
Haha ciro puko ko papuča, neku veće ko u emisiji bujica veliča ratne zlocince,je bace vas messi
Trener svih trenera nikad nije mnogo grijesio
Prva pobjeda i odmah prvaci, tipicno za “nositelje europskih vrijednosti”. I Argentina i Island ce im ocitati lekcije.