Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prva pobjeda, krenulo je kako treba...
Cirini pulenovi
ma treba sloboda ući u ligu samo će im biti tesko i bratstvo i jedinstvo imaju vise para ma ćiro je legenda mogu navijaci želje i sarajeva srati al frajer je bio treci na svijetu sa dinamom osvojio 82 prvenstvo pa ko treba doći u ovu ligu možda prandeli ili mancini cuj sta je osvojio
S kojim je klubom Ciro napravio rezultat vrijedan pažnje!
vise ljudi gleda kad nekog kola udare neg Jadran
fino krenulo....
Polako pitari i manijaci doci cete i vi na red...sabur brate...s kime to vi igrate pripremne dole u Hercegovini?Samo neka je reci nesto sarkasticno i pogrdno,pa makar nigdje veze bilo....nije vam to lijepo.
Ma pusti bolan nafurale se Sarajlijice malo, desi se to s vremena na vrijeme, ono, kad misle da su neko i nesto... Svaka cast crveno-crnoj braci, samo naprijed!
Jadran iz Slavonije. Koja ironija, isto kao npr NK Posavina Konjic
Jos veca ironija su u danasnje vrijeme imena klubova tipa: Sloga, Bratstvo, Jedinstvo itd.
Eintracht Frankfurt (Sloga Frankfurt), Schalke (Rudar), Shakthar (Rudar), Young Boys (Mladost), Manchester United (Jedinstvo Manchester), Manchester City (GOSK Manchester), Juventus (Mladost), Arsenal (latinski Fabrika)......
JAK IM PROTIVNIK PRAVO, MI IZ MAHALE BI IH UZELI 3 RAZLIKE
Olfo ona bi nesto uzela nekog....idi jadna jufka ti se osusi