Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne provaljuj se! Kao da tamo nema svaki dan trening, i gust raspored utakmica!
dupelizci koji ga sad pljujete ste se kleli u njega....kako se samo brzo zaboravlja....karakter se kupiti nemoze,a glupost je neunistiva !!!
cirin club lider u ligi, povezuju ga sa kurc..
PIPO YEBEMO TI MAMU PRASICU U PAKSU 4EVER!!! ;)
Hahahahahahaha!!!
Ciro MAJSTORE svi te vole!!!!!
zik ovog lovopa yebem mu mamu
Piše da ga povezuju, a ne da ide u Liverpool, to je velika razlika.
Jos jedan ispad nazovi novinara. Pa jadan procitas li sta napises. Ciro i Redsi. Biser stoljeca. Respect novinaru.
Pa prestar je on za Liverpoola. Dvije-tri tekme sedmično plus treninzi svaki dan, pa putovanja po Evropi i Engleskoj.. Prenaporno je to za starca.
Ćro majstore svi te vole
Ciro je srbin...
koga još udbaš ćiro zanima?
pametan ovaj edin. zna kome treba lizat. a ja bas jucer komentariso da je preso na lizanje papeta. sad ce mozda i biti pozvan na kakve tekme liverpoola kad je ovako dobar lizac.
u lizi