Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cilj Torpeda je osvajanje premier lige BIH XD FORZA BLUE !!!
cilj je liga šampiona za razliku od pitara kojima je doseg kup mjesnih zajednica
NK ZELJEZNIČMAR najveca bruka u evropi,da se podsjetimo.LITEX-šegaljivi zeljo 7:0 Ovom malom klubicu koji se ku.r.č.i da je veliki(tipicni srpski prenos)treba zakonom zabraniti izlazke u evropu,pogotovo da u istu ne izlaze preko stadiona koji nosi ime Asima Ferhatovica Haseta.Svoj stadion nemaju,ako ne racunamo ono ruuuglo koje treba srusiti do temelja!!!!!
Isti dan kad Amar Osim odbija milion dolara da pređe da trenira jedan japanski klub, Alen Škoro odbija Sarajevo i odlazi u austrijski trećeligaš!? I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili... Potpis. X
Isti dan kad Amar Osim odbija milion dolara da pređe da trenira jedan japanski klub, Alen Škoro odbija Sarajevo i odlazi u austrijski trećeligaš!? I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili... Potpis.
Amar ne odbija da trenira u Japanu jer voli Zelju vec zbog toga vidis sta se desava u Japanu, drugo covjeku je ovdje porodica, sad i babo se vratio a ima vec dosta para nije pohlepan tako da ta \"ljubav\" prema Zelji ne pije vode. Polahko sve je ovo jos jedno veliko nista jer skontajte kad jednom relano receno za ove prostore sad \"velikom Dinamu\" ode Mamić propast ce ko\' kauc, a kamoli kad se radi o Zelji, Sarajevu itd. Pustite vi najave.
@tuba_sintela Pa što će ići u Japan kada ovdje ima još tranši od Džekinog transfera!!!!!! Stvarno ste naivni!!!!!!!!!!!!
Isti dan kad Amar Osim odbija milion dolara da pređe da trenira jedan japanski klub, Alen Škoro odbija Sarajevo i odlazi u austrijski trećeligaš!? I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili...
Omladinska skola,e tu ima prostora za napredak,po imenima imamo sve trenere sa igrackim pedigreom i iskustvom,imaju sta prenijeti djeci al ja kad gledam trening tih mladjih kategorija,pa tu je vrijeme stalo,pa isto sam i ja radio rije 30 godina.Istina je da nismo prvi ni u jednom omladinskom takmicenju,istina je da sama djeca dolaze iz drugih sredina,istina je da se treninzi i oprema i sve ostalo placaju,istina je da nema fiziotarapeuta na takmicenjima,isttina je da po 40 djecaka trenira na pola terena jer se nemogu uskladiti termini...Ovo sve nabrojano netrazi novac,ovo su samo stvari koje se mogu popraviti bez ulaganja.Vrvi Grbavica od talenata,mora se praviti jedaan igrac po generaciji al treba u proces krenuti od U12,U13,a ne cekati da se igrac sam isprofilise i onda se oko njega saviju svi znani i neznani menageri jedan kaze ja ga doveo,onaj ga otkrio,trener kaze ja mu poziciju nasao itd. Djeca sama dolaze u Zelju,koristite to,sramota da N.Grad i Olimpik preskacu nas klub.
volim te zeljo
\"prodaja ulaznica na stadionu Grbavica u odnosu na 2010. godinu opala za 25 posto. \" Fali lova od Hordi?! Nikad vise u golubarnik. Pravi skretnicari vidi ste da ste skrenuli.
Mogu ga samo srknut. Cuj plavima cilj grupna faza ahahhahhahhaha Vece sanse imaju u osvajanju Svjetskog prvenstva nego da udju u grupnu fazu.
Prezime našeg gradonačelnika je cenzurisano u komentarima portala. A njega je doša Tajo da grli, ne bi li mu naštimao još kakvu komisiju. Tajo, najbolji haver pitarskog krimića muće.
Za početak nek ispeglaju te zastave. Vatreno navijam za Želju i stidim se svake riječi, fotografije, frame-a u kojem Žujo ima udio. A Odgovorno Tvrdim Ahmedbegović i Tajo Silajdžić se ne smiju vrzmati oko giganta! Prvi nek se drži parfema, a drugi komisija telecomovih.
Litex,Hapoel,Macabi bas dobro prolazite u Evropi,gol razlika ............
Malo vam je grupna faza , po mogucnosti osvojite Ligu sampiona eventualno Europa ligu ..
šuge jedne hoćete u grupna takmičenja, a narod nema za hljeba, šta se balečite...