Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
papak najveci i najruzniji igrac u historiji serie A. Mrzim ga, mrzim juve, lopovi zauvijek, mogu oni osvajati jos 30 godina, vazda ce biti ta mrlja oko tih zlatnih rolexa koji su sudije dobijali itd ;)
Slobodno se isplaci, ne vjerujem da ce se nasekirati. Ljudi osvajaju svake godine prvenstvo i nema konkurencije nikakve.
Koja si ti papcina.
Sve što je rekao tačno je. Balotelli je simpatičan igrač, ali u suštini je dosta svojeglav i u jednu ruku sebičan, a o Melu se ne treba ni govoriti puno. Ko zna imalo o fudbalu zna o čemu govorim.
pa da si mu samar opalio, to bi ti zadnje bilo