Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navas je katastrofalno los igrac, Zabaleta u odbrani los, nema timskog duha, klub ima sindrom malog tima bez identiteta. Zato jake licnosti ka Dzeko ili bilo ko drugi nikad nece dobro doci..
City je jedan od najglupljih klubova sa najvise para. Nisam obracao paznju dok Dzeko nije tamo igrao, covjek im fakticki donio obje titule oni ga konstantno omalovazavali. Augero vise prosjecan nego vrhunski, bez fizickih predispozocij za spica, da ne govorimo o Bonyju te onom Spancu sto zna igrat samo lijevom nogom.
"Liverpool ispustio tri boda" i ja ispustio goluba...
Junajted šesti hahahaha
Celzi institucija
institucijo, kad budete imali pola titula sto united ima onda se javi do tada nije vidio Chelsea instituciju.
cconte institucija..uz pochettina najbolji trener u PL..liverpool bi mozda bio prvak da u ligi nisu hull,burnley i swansea...te ekipe uvijek racunaju na bodove kod propalog livasa...manchesterski timovi takodjer cista fulaza
🔵👑🔵👑🔵👑⚽🔵👑⚽👑🔵⚽🔵⚽👑⚽🔵⚽👑⚽🔵⚽⚽👑⚽🔵⚽🔵👑⚽👑🔵👑🔵⚽🔵👑🔵
Nista dok talijan ne dodje ko terener Gvardiola pisam ti se na umjetnu ekipu koja nema duse zvanu City!
a chelzi inace nije takav ??