Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Bilicev Andy Carroll slozi tri komada Arsenalu. Strasan igrac, samo ga povrede upropastise...
joj levata od koga primi gol hahha
Glupan, kud baš u Chelsea.. Ako se Panjić povede njegovom logikom i ode u ovaj plastičarski klub, od njega neće ništa ostati.
@Bodyfeat Jer je panjina, taman za potpale.
Joj ja pačenika što se raduju što je Bega primio go. Još da jadnici znaju da niko neće Begoviću ništa prigovorit za primljeni gol, od muke bi sami sebi počeli muda glabat. Klošari nakaradni.
Prvi poraz Chelsea u ligaskom takmicenju po komandnom plicom Hidinka ! Definitivno ocajna sezona i za sto brzi zaborav !!
Da :)) Moje osobito postovanje ! Kako Ste ? Jel sve u najboljem redu !?
Da ! :))) Znate li odgovor na ovo pitanje !? :* :*
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ko je gledao utakmicu vidjeo je da je Bega bio iznad prosjeka ekipe. Kod primljenog gola nije mogao puno uraditi jer je bio zaklonjen odbranom, nekoliko puta je odlicno intervenisao, a ne daju golmani gol svaki dan mada je Begovic pokazao da zna i cak i to ;)
Chelsea,je izgubio jer Begović nije u najboljoj formi.Iako je Swansea valjda slabiji.Al necu se vise zezat :D
Ako je ovo bio test za Contea onda Bega nece dobiti prvi golman sljedece sezone. Najbolje nek se pakuje i trazi drugi kkub.
ma bega je rupa
Greška života što je otišao iz Stokea