Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
platini keveu ti nabijem na essienovu k..u :-) i od drogbe isto
lol at @manutd suti ba i vi cete popusiti tu xD sve vam djeca iz brazila dolaze onaj ferguson ko da radi trafficing xD
lol @ Chelski
Nista arsenal i MU tedy. Oni nisu mimo propisa nijednog doveli u svoje redove. Druga stvar sto bi Platini da zabrani sve mladje od mislim 16. g. da uopce moze od mamine i tatine suknje, ali te zabrane jos nema. Ovdje se radi o vrbovanju igraca mimo pozitivnih propisa i to je to. Ch je ovako postupio i kada je Cola vabio iz Arsenala, pa su se klubovi dogovorili da se sve slegne tako sto ce razmjeniti Cola i Galasa i Ars. je jos profitirao sa mislim 5 miliona plus, a ovdje je ovaj francuski kll goni Chlz.
a arsenal i manchester pa ima li kraja licemjernosti
tako se to radi....
volim chelsea, ali nek su ih ovako kaznili. kuda ide ovaj fudbal vise. treba i arsenal i man. utd. kazniti zbog slicnih stvari.