Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
chelsea ima najboljeg zadnjeg veznog na svijetu tako da nema potrebe za dovođenjem gattusa, iako je nedvojbeno veliki borac, na stamford bridgeu nije potreban!
E ovo je provala dana!Kakav crni Gattuso taj nije ni za Wolverhamptona a kamoli za Chelsea.Svašta.
Da je odvratan...kako kome...a to da je igracina, to niko nemoze porech
NAJODVRATNIJI IGRAČ U NAJODVRATNIJI KLUB lijepo Bogami..
Malo veci navijaci ovog kluba, i poznavaoci razmisljanja Gennaro Gattuso-a znaju da je on izjavio direktno \" ako budem napustao Milan, napustit cu ga zbog Glasgow Rangersa \" a i to ako odluci zavrsiti karijeru, jer kako je sam i rekao tu bi volio da okaci kopacke o klin. Ja koji pratim Milan fanaticno vec godinama, znam i to, da je Gennaro pristao i na manju platu ove sezone, samo da bi nastavio igrati u Milanu. Nudio je i umanjenje plate kad ga je Bayern trazio prije 2 sezone, samo da ostane i da produzi ugovor...koji je gle cuda..do 2011. A nudio je i dozivotno potpisivanje ugovora, za isti taj Milan. Berlusconi nebi sebi dopustio jos jednog Kaku, zna se da je Gennaro ikona kluba, sta njegove igre znace suigracima i navijacima. Vi kao novinari Sa-x-a bi to sve trebali znati. Neznam ni odakle kopate ove nebuloze.