Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sudija je bio tanak
Naprotiv, čovjek nije svirao ni jednima ni drugima lagana padanja po 16tercu.. ispravan 100%
protiv Barce copy-paste i Chelsea ide dalje!!!
Ovakvom igrom se može i Barcelona izbaciti.. Bakayoko out iz prve postave!!
@ktbffh bitno je do Barce održati formu i da morata konačno proradi, Barkley u prvih 11 i mislim da su šanse za prolazak 60 %
Drugi gol-umjetnost!
Hazard nezaustavljiv !
Još ako Džeko šarne, ako Bog da biće to još bolje
Da, i ja pravo zelim da Dzeko zaigra za Chelsea. Za to sam bio i ranije kad je trebao za City potpisat. Ipak mislim da ima jedna stvar koja u toj kombinaciji ne pase za Che, a to je da Dzeko ne bi imo pravo nastupa u Ligi Prvaka, gdje je pravo potreban, a mislim da je osvajac engleske lige na zalost vec poznat.
@kendjo.vandjo I ja navijam za to da pređe. Nema on šta tražiti u Romi, među onoliko prosječnih igrača. Bolje mu je da ode u Chelsea i odigra još par sezona koliko mu je ostalo, mnogo veće su mu šanse da će uzeti nešto s Chelseajom nego Romom. Ostaje ta caka što si rekao, da ne može igrati u LP, ali šta je, tu je. Fokusiraće se na ligu i kup, gdje im može dosta pomoći. Mislim da je on mogao napraviti još bolju karijeru, puno je vremena protračio u Cityju.