Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mes que un club - BarcelonaNo1 THE BEST OF THE BEST SAMO JE JEDNA BARCA Rejalovci tišu-mišu, možda i ove sezone bude puna mreža u Madridu ;)
@lalalala - pricas gluposti ! Samo ti i ljubomorne duse mrze Barsu, ne samo Barsu,nego i druge klubove,imaj malo postovanja ! Jadan si ti ! Visca el Barca !
Eto koliko se razumiješ u nogomet! Barca je bila prvak 2006. Smoto smotani!
Unazad 4,5 godina Barcelonu nije niko ni spominjao, bilo je samo Real i Manchester čim je Barsa osvojili po neki trofej svi od jednom navijaju za nju. Realno Barsa je najjadniji tim, nakon prošlogodišnjeg polufinala ih mrze svi ne samo navijači Chelsea nego i ostali. Jadni su nema sta! Što se Chelsea tiče ovo ih može samo ojačat ralno je Inter bio bolji al su falili (Essien, A. Cole, Bosingwa) važni igrači.
I usput, sto to, ako je pokraden Chelsea, kako vi smrdljivi mrzitelji jedne i jedine ekipe tvrdite, nije UEFA ponistila tu utakmicu... ah da, sad cete reci kako bogati klubovi kupuju tekme i celne ljude u UEFI.... samo sto je u ovom slucaju vlasnik smrdljivog Chelsea bogaitiji vjerovatno od cijele Katalonije, pa vam ta prica bas i ne pije vode. E jest mi drago sto je Inter napucao smrdljivce iz Londona i sto je nas Bosnjak izbacio one nakaze iz Madrida. Crknite svi koji mrzite Barsu...
i na šugavici kod male ekipe željezničmar za koji navijaju tako mali 88 ?
Glupan ti se najebe malo mamice, jebo te Real u supak
Samo da yebem mater ovim pitarima sa SA-X, sto ne daju da se komentarise onaj clanak o \'\'Slucaju Gavaric\'\' gdje izmisljaju neku zavjeru Želje i NIjaza Brkovića protiv njihvog jadnog Torpeda koji ne zna kako drugacije da dobije bodove nego za zelenim stolom!!!!!!!!!!!!
Dzaba im sve , to su prodane duse , ekipu kao Barca i dusu kao Dzeklo nikada nece imati
ti glupane očito navijaš za smrdilonu ! nemoj se prosipati majke ti , kako te nije sramota ! cijeli svijet je vidio krađu samo niste vi , idioti koji navijate za farsu !!!
@DDD http://www.youtube.com/watch?v=p1UihUqHKbU&feature=related evo ti uvjeri se da jesu.
Joj, sto ne mogu vise ovih komentara sa Totalsporta da je Chelsea prosle godine bio pokraden protiv Barcelone... ma sta je bio pokraden.. to sto se Drogba svako malo valja po sesnaestercu i konta da ce dobiti penal na guzove??? Ma dajte vise... Pa evo i sad se protiv Intera par puta \"povaljao\" i nesto kao trazio penal i zalio se na sudije... Glumac jedan najobicniji.