Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije abramovicu toliko do toga...on hoce šminku kremu elitu...di mateo nije poznat to njega smeta...a di mateo si je sad napravio medveđu uslugu...bolje da je našao neki drugi klub...valja mu sledeče sezone barem premiership osvojiti ako nece nogu da dobije.al hajde barem ce zaraditi koji euro.
hahahahahaha nije djabe Italijan
Vise bi volio da ga Abraomovic smjeni, dovede nekog \"uglednog\" trenera za velike pare i onda iduce sezone kao sa boasom da sve izgubi, a di mateo da se proslavi u nekom velikom klubu Pa da i abramovic malo pameti dodje.
Ima jedan Grasov autobus , jel vam potreban kao i ove godine ?
Idemoo opet da karamo Evropom,CHELSEAAAAAAAAA