Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nego, ukidoše li ono Abramoviću vizu za UK...
Prelazak iz Bayerna, u Chelsea je korak unazad..
100+ miliona za Bayern je veliki korak naprijed!
Ahahahahahahahahah. Jest kad bi ga Rummenigge pustio 😂😂😂 Ima on jos ugovora
Ne vrijedi on ni 30 mil
Nije Bayern neki seoski klub pa da prodaje igrače ako to oni žele. Samo ako Hoenes,Rumenige i Haso kažu da možeš ići onda je ok inače jarane tribina. Ja bi ga lično prodao i te pare bolje uložio.
114 miliona nude prema pisanju Sky-a. Lewa je dobar igrac, ja bih ga ostavio u klubu ali ako je on mozda nezadovoljan, sto je pokazo nedavno u utakmici BL kad se odbio rukovat sa Juppom prilikom izlaska sa terena, znaci ako je imalo nezadovoljan neka ide za te pare. Mislim da je sve do njega, Bayern nece silom drzati igrace koji zele da idu.
@JasemDodu nije odbio rukovanje zbog toga nego zbog golgeterskog rekorda kojeg je ganjao.
ja vidim Lewandowskog u Real Madrid ili u Manchesteru
Baš će eto otići da igra Kup Uefa...