Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U sustini tacno, kada su Milan i Juventus tresli Evropske stadione, niko nije znao za PSG i City.
Pa u Juventus za 11 godina 225 miliona, a kolko je u Man.City za 4 godine upumpano novca kolko ti bog hoce.
MAJMUN BAŠ SI MAJMUN
Ke postavlja la una moja slika. Ja la tuziti vas sto me predstaviti kao la Massimo Moratti. Koji la kretenos ste vi urednicos.
Vucinic 30 mil.??? Nemojte, djeco draga!
a bebe su i odnosu namjestanja utakmica, zato to i rade, jer su na gubitku po meni svaki klub koji do kraja godine ne posluje pozitivno izbaciti iz evropskih takmičenja a u domacim prvenstvima oduzimanje bodova
cuj juve za 11 godina 220 miliona ahahahah, pa samo u prošloj sezoni su bili u vrhu sa 100 miliona potrosenih za pojačanja vučinića platili 30 miliona kakva lupetanja majko draga hahaahahahaha
moratti nije ulozio u inter preko milijardi mamlazi neinformisani vec nesto vise od 800 mil u vidu svih troskova plata igraca transfera vracanja dugova i godisnjim iznajmljilvanjem guisseppe meazze od grada milana koja kosta 30 mil eura ! i milan i inter vec dsta dosta godina mnogo placanjem stadion od te sami porezi koji su italiji 100% na glavnicu sportskih drustava dobiju vrlo malo profita cak ssta vise i idu u minus i ne cudi u zadnje vrijeme sto se inter i milan bave pricom da ne mogu gurati sa spanskim i eng klubovima jer je stanje u duplo nego kod njih ! plus zakon u italiji ne dozvolljava stranim ulagacima vecinsku vlast u klubovima ! da su kojim slucajem celzi city psg u italiji vjerujte da ne bi nista od njih vidjeli ni od kupovina niti od igri i igraca samo iz prostog finansijskog katanca nad klubovima od strane same drzave !
iriše na pranje novca.
pa italijani su prije ulagali dosta novaca al to je bila domaca lova od domacih tajkuna a ne ko sto sad se u engleskoj radi gdje klubove drze ameri arapi i rusi.italija se jos nije prodala.
Majstore nije ti ovo Moratti na slici
Na slici sa Berluskonijem nije Morati nego lider politicke partije za nezavisnost Lomardije Bossi.
ovo nije Moratti na slici lijevo....:p
Juve za 11 g. 225 mil ,a vecinu u zadnji 5 godina nakon povratka iz seriu B kupovina Zidana od 3 mil i prodaja za 77 mil realu isto tako prodaja inzagija milanu za neki 45 mil ,a od toga kupovina nedveda za 44 i Buffona za 54 mil ovo dovoljno govri Juve sve do 2006 je popzitivno poslovao a inter npr. kupio sedorfa za 30 mil i onda se mjenjao za VELIKOG COCOA koji je igrao u milanu ili prodaja pirla milanu itd .itd inter je smijesan klub..ovo su samo neki podataci,a ima jos smjesniji Milan je mnogo trosio...to je tacno ali su barem kupovali gulite,sedorfe ,inzagije ,neste ...zato i imaju 7 titula LP
hajde bolo čekamo te sada... prosvijetli nas sa još jednim produhovljenim i nadasve pametnim komentarom... nemoj nas iznevjeriti sada..
pa ima razlika koju treba citati izmedju redova...ovo su njihovi domaci tajkuni...a ne arapski...i to je ono sto im smeta!