Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Lukaku koji ima 20 godina i koji je sigurno bolji od svih njihovih napadača ide po posudbama u WBA, Everton... E moj Jose, da je meni tvoja pamet bar na jedan dan.
lukaku već 10 godina ima 20 godina hahahaha, ma taj je prevarant nije murinjo glup da mu igra igrač od 30 godina u ekipi
ne znam, piše da je rođen 1993. i meni tu malo smrdi ali koliko god godina da ima bolji je i od Torresa i od ovog Martineza i od Eto'o-a. Zajedno. Moje mišljenje.
Hehehe ma nisam nacista, cak naprotiv .. nemam nista protiv tamnije brace, nego mi lakse da koristim univerzalni naziv pa im tepam od milja :-)
Kad odem na rezultate.com da vidim postave, i kad vidim u Porta igrac imenom J.Martinez uvijek kontam da je Javi Martinez
Malo li mu je napadaca: Torres, Eto, Demba Ba, Lukaku Al sta ce ljakse, navikao da mu se kupuje
Jeli to Jose ima neki popust u Portu ??
Ima na količinu :) Do sad je kupio 4 tima Porta. Ne mogu ljudi više nafatat 11 igrača a da im on ne marne kojeg.
Nije ni BLIZU
Ovo je onaj sto se sinoc isfulao i oborio me na kladionici
Zar nisu Dzeku trebli dovest??? hahahahahahhaha
crna mamba !!! biliv mi !
U Portu i Barceloni i slicnim klubovima bi i ja utrpao 30 komada hladno .. kad bi me gadjali loptama kao njihove napadace. Mislim da su ove banane precjenjene.
Eto ti dislike zato što si racista. Ostalo ti je na mjestu.