Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Engleska liga je veoma jaka, on se trenutno dobro snasao u Dortmundu i nek mu je sa srecom. Conte ga nije stavljao u prvi tim jer nazalost nije dovoljno dobar, ili hajmo reci nije jos uvijek dovoljno dobar za Chelsea prvi tim i zbog toga je na posudbi. Sto se tice njegove buducnosti u narednoj sezoni to ovisi o ljetnom transferu u kojem Chelsea mora da dobrano osvjezi o pojaca svoje linije.
U Dortmundu sad ga trebaju zakovati za klupu pa da bude do kraja sezone opet 20 mil a ne 65 mil koliko sad traze
Batshuauyi je prosječan igrač za ovakve timove kao Dortmund.Gledao sam ga u dresu Chelsea nula Je bio tako da Chelsea pokušava da se opari od njihovog promašaja
Naigrao se u Chalseu?
Dovode Girouda ,umjesto Michya... Paradoks klub
Pulisic zavrsava sa Bayernom posao izgleda.