Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli kakav je na 70% , kad je na 100% u 2 i po godine , 2 gola napadac dao.
Na 70% i dobija ugovor. A naša djeca na 120 nemogu ni igrati. Ove menadžere treba rastjerati oko našeg fudbal pod hitno. Naši klubovi, pazi sad paradoxa- koji se financiraju novcem javnim, budzetskim korisnika ili domaćih društveno firmi - služe kao poligon za razvoj stranih igrača i igrača veoma sumnjivog potencijala i sumnjivih menadžera tj. robovlasnika igrača!!!???
Crno nam se piše
Najuspjesniji BiH klub u istoriji je CELIK.
...,Mozes zamisliti klasu,dosao u bosnu da igra, ili mu je noga kraca ili mu je menadzer u sda :O
Kod ste doveli ZOLU IZ Elite Znači biče na 100% kad krene sezona vidječemo to čudo moj Željo
Nemamo mi prikane vremena da cekamo da dodjes vremenom na 100 posto ....odosmo u tri lijepe izgleda
Dobrodosao mambo u najveci klub u Bosni i Hercegovini,kad nigga zabiberi Svinjskom,Torpedu i Listici,bit ce veselo 💪💪💙💙🔵⚪️
Najveći samo u opštini Novo Sarajevo.
Au sine, pa ti se bodes...
Gdje samo vade ove, za ovog i rodjena mati ne zna
Ko Romano Obilinović, aee spreman san 80% dragi hahahah
Al Amigo je zato 100% spreman za kafanu hahah
Ispod prosječan poluigrač. Da je valjao nebi završio u Žlj ligi već bi ako ništa igrao bar u Holandiji,Belgiji,Turskoj i sl.ako baš nije za liga petice. Loš Željo od postojanja kluba i ostat ce do sudnjeg dana.
Sretno mambo