Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzeko je za ovo drugo poluvrjeme pretrcao vise nego u 2-3 nase reprezentativne utakmice..
ne krivite samo Dzeku, realno je to da je cijela nasa repka shvatila prijateljske kao izlet, da se odmore od fudbala i od svega...a ko je kriv? pa kriv je nas kvazi-selektor koji ne zna motivisati igrace da mu je zivot u pitanju. Glumi neku smirenost a ustvari se radi o tome da ga boli ona stvar za repkom, nije to smirenost takticka, to je bezobrazluk.
halooo djaba sve kad 70% nasih reprezentivca neznaju bolje... budite realni ljudi se trude al nisu to neki ekstra igraci... i sta je onda tu dzeko kriv? hmm nije mi jasno....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sta bi od povrede? Man City doktori cine cuda? Inace taj tip umjesto sto igra playstation po cijele dane, treba nauciti da se lopta ne odbija od njega i da ne masi onakve zicere.
Dzeko je idol nacije i za sve sto je uradio za repku i promociju drzave ne moze mu se zamjerit. Da je od govana nas je i da je najgori uvjek ga podrzavati. U repki uvjek ima trzavica ali sve se to da rijesiti. PS danas je igrao neprepoznatljivo dobro ali nije imao srece.
laže smrad da je bio povrijeđen
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bogami Pape, povediti ti Zlatana Muslimovića u Brazil, mog'o bi ti zatrebati.
dijamntu karino mozda da mu skupimo 160 000 eura za svaku utakmicu za reprezentaciju mozda bi on i trcao ko zna
Haj malo napadaj te Dzeku!!!
aaa city-ja ekipe i gov**na..prvo se namuce i tokom sezone iz FA cupa izbace daleko moćnije ekipe a među nijima i chelsea..i kad im dođe je*eni wigan, tu ne mogu nista da urade..pa koji qurac ste igrali i ginuli da bi sada na samomk kraju ispali. VELIKIM EKIPAMA kao sto su : liverpool, arsenal, ManU ovo se nikad ne bi desilo
Jedini kladioničari koji imaju slike odigranih listića, a mozete ih i provjeriti jer ne brisu brojeve za provjeru!!!! Uđite i uvjerite se u profesionalnost ovog tima!!! Preko 30 000 kn profita u 2 i pol mjeseca, pridružite im se!!! http://betoholicari.bloger.index.hr/
Jel Dzekin babo slucajno zvao Pellegrinia?
Prvo se povrjedi, pa mu zamotaše onu glavinu u zavoje, ali izmjenu ne traži!
Kloc ko kloc,još malo neće ga više ni uvoditi u igru.
Pa zaboli ga ***. 20-30 miliona ima na konto. A ti i dalje komentarisi po klixu i pij pivu pred prodavnicom
Ma volim ja da ne igra jer uvijek navijam protiv bih ili tima za koji igra neki bosanac.Neka njemu pare samo da ga ne gledam,ništa više.Zao naprijed Aguero,Negredo i svi drugi osim kloca. Ti navijaj i voli nitko ti ne brani,a da volim pivo u opravu su,ali ne pred trgovinom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jablan, Hrast, Džeko, Javor. ..
tebi se Arsenaleeeee radujem . :D
e moj pelegrini opet gubiš uzakmicu zgog demicelisa.a đeko se propisno izpromašivao mada se može reći i da nije imao dovoljno sreče.
Mozete vi genocidasi dislajkovati i pisati uvrjedljive komentare za Dzeku koliko hocete, jer vama je jedino ostalo da balite i da pjenite a Dzeko i Zmajevi idu u Brazil. umjesto sto balite po portalima bolje trazite dobar TV da gledate SP
...e moj Džeko ... prop'o si ti Grčka
jest da ovo nije tema danasnje emisije, al samo da se pohvalim, Zeba zabio protiv europskog Sarajeva za 1:1 :-)
zadnjih 5 utakmica fula sve redom