Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MoSa ljoZe ¡
Naprijed Sarajevo, Fukare su uz vas. Zadnja utakmica protiv vas nam ne znaci nista, tako da cemo na teren izvesti juniore protiv vas. Samo smlatite ta dva govneta ispod vas...
FKS je u pobjednickom zaletu. Zeljo i Zrinjski bice ubjedljivo porazeni na Kosevu.Sarajevo sampion !
CERNOBIL-GRBAVICA JA ZAJEBANCIJE .
Ciljamo kvotu 2,10 – 2,50 (sistem dupliranja) i to činimo prilično uspješno. Od zadnjih 20-ak listića, 3 su samo bila promašena (dakle prosječno pogađamo 80-85% listića spomenute već kvote). Naš tim ima nekoliko stručnjaka te smo bazirani za više sportova: nogomet, tenis i američki sportovi (NBA, NHL i MLB). Odmah na početku napominjemo da ne nudimo nikakve dojave, npr. kvota 30, 50, 100, itd. već detaljne analize izabranih tipova koji zajedno daju koeficijent za poduplavanje uloga. Istina, kako je ovo sistem dupliranja (NE dojava) proces traje PUNO duže, ali je i sigurniji te dugoročno isplativiji. Za sve informacije kontaktirajte nas na mail od googlea s username: francescotipser1x2 gdje ćemo vam i detaljnije objasniti. Također upišite i francescotipser1x2 u google pa će vam izbaciti naš blog odmah pri vrhu.
Koliko vidim po komentarima,sarajevo je vec pobjedilo u derbiju i to ubjedljivo...Ajde dobro,da im cestitam,mi cemo ipak sacekati i odigrati utakmicu onako rastereceno srcem i dusom Zeljine skole :)
kako je krenulo bit ce 30 godina da vas nismo dobili,samo vi svoje frustracije furajte i uzivajte pored praznih vitrina...
16.5.2015 Jel' vas strah ?! Majke cemo da vam se na***o ! HORDE ZLA 1987 ! NAJJACA GRUPA U CIJELOJ DRŽAVI !
sarajevo 90% šampion,što nemogu na terenu oni plate i svaka im čast,a željo nek se tješi sa amarom osimom i djecom želje
ZELJO se nema sta tjesiti dovoljno je da smo debilima sa PD Butmir pokazali kako se igra pogotovu nakon onih prica sa pocetka sezone ocam zeljo nece ni medu 10 ; ba nece niko da im igra ba nemaju plata ocam itd...
sta je misevi? nema amara i para za kupovinu, pa ste sad odjednom posteni i gurate omladinu? hahahahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
šampioni !
Ponavljate se kitarski klikseri! Da nije maleno prvo ili da ste recimo zijanili zadnje kolo ne bi bilo vijesti iz fks 7 dana.
Da je vama šlagirani tu, ne biste kmečali na suđenje.
16.5.2015 Jel' vas strah ! Majke cemo da vam se najebemo !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bilo ko od velike četvorke ako pobjedi sve do kraja prvak je,kako stoje stvari nerealno je očekivat da neko može pobjediti sve ako se uzmu u obzir kiksevi naročito kući nekih ekipa,ima izuzetak ako Željo dobije sve do kraja može ga zeznut Zrinjski sa svim pobjedama.Kažu Sarajevo ima prednost igra kući s dvije velike ekipe ali onaj ko ne pobjedi Borca ili Čelika ne može biti siguran protiv Želje ili Zrinjskog.
Mozda se mozemo i docepati titule za Đenom :D MI SMO HORDE ZLA SA SJEVERA, UVIJEK VJERNA BORDO ARMIJA, VJECNO JE U NASIM SRCIMA, SA-RAJE-VO LJUBAV JEDINA !!!
Ma samo bordo!
Ma jok ba, fk Vodovod je u trendu. :D
hahahahahahah...;DD
Ovo što je ostalo susreta bordo svetinji je sve gola prdimahovina od klubova. Dakle, nema izgovora titula je naša!!!!
nakitu.mijashi, pošto si postavio normalno pitanje slijedi normalan odgovor. Ako neću vas zayebavati koga ću onda yebo ga ti? :)))
Evo ti odgovora papak
Zeljovac sam ali ako Zeljo ne uspije,tacno bih volio da sampion bude Sarajevo.Pa oni to nisu osjetili godinama,police prazne.Malo mi ih je i zao.Kako izgleda pehar znaju iz medija,interneta i sl. Ili mozda su vidjeli u nekoj turistickoj posjeti prostorijama FK "Zeljeznicar"-a.Tamo ima svakojakih verzija...
Pa ta vaša trofejna prostorija služi za Lutvino izvršavanje fizioloških potreba. Nema vam šlagiranog i odmah kmečite na suđenje.
Police prazne a ljudi digli kup ? sto si to lud ? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova naša liga nije ni igačima zanimljiva a kamoli nama