Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brz oporavak lave ! TM
Ide brko na poziciju sportskog
BRZ OPORAVAK
Nadam se da će naći nekog stručnog da ga zamijeni. Želji godinama treba neko takav ko će nas pokrenuti sa mrtve tačke. Neko ko će kao prvo postaviti stručnog i iskusnog trenera iza kojeg stoje rezultati. Nekoga ko je već titule osvajao, ko zna kako se osvajaju a ne kao do sada što su postavljali sve amater do amatera, bez iskustva pa i licence da se uče na našem klubu. Nekoga ko ima hrabrosti igrati ofanzivno a ne kao do sada da se branimo čak i protiv fenjeraša.
Trebali ste i Adžema u paketu sa njim, svakako ćete ga smjeniti u slučaju poraza od Zrinjskog, a i ako ne izgubi samo produbljujemo agoniju sa njim jer je dokazao da NE ZNA. Ako ništa trebali bi već zamjenu tražiti, obaviti razgovor sa kandidatima jer očito je da će on letiti samo je pitanje vremena. Da ne gubimo vrijeme, taman ide ova reprezentativna pauza. Adžem i svi naredni wannabe treneri neka se prvo uče dokazuju na nekim manjim klubovima a ne da gubimo sezone sa sličnim.
najjace "pojacanje" za ovu sezonu...al' kako god, i ako je do zdravlja, sve najbolje ti zelim...
Cenane odlazi!
Brz oporavak ti želimo, ali nemoj se vraćati.Skauting ti je kriza.
Zelim mu svu srecu i zdravlje! jos samo Adzem da ode i mislim da je to dobitak za klub!
mogao bi zula na mjesto SD-a. pa da malo puca šamare igračima hahaha
bolje je lakaca
Za dva dana cujes presao za SD u FK Sarajevo.Klasicni prelivoda,sad tamo sad vamo. :D
brz oporavak i sve najbolje!
Sretno Ano.
da mu je vecni rahmet
"Čenane odlazi, nemoj Želju brukati" izgleda je imalo smisla!
Veliko razocarenje za ostale klubove u ligi