Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije sprijecio postizanje dva gola i bio najbolji, to moze samo na klixu
Cuj odlicno, mrtva Celta im dva uvalila
OVE HRVACINE LJUBOMORNE STO SE JAVLJAJU BOLJE DA SUTE SPAHA JE BOG ZA NJIHOVE IGRACE KAO I NASA REPREZENTACIJA JEDNA JEDINA
@Robespierre DOUBLE FAIL!!! 1. Spaha = NEOTESANA KLOCINA! 2. Pape je dostigao najveći uspjeh sa repkom u historiji, tj. mogli smo direktno iz kvalifikacija, kao prvi u grupi, upasti na veliko takmičenje, ali ko je kriv što se NEOTESANA KLOCINA pod br. 1 naklatio na onoga nasrija ko\' ti i slični kompleksaši na VELIKOG PAPETA (A TIME I DOBRIM DIJELOM FKS-a, ZA VAS INSTITUCIJE)!!!!
Covjek odlicno odigrao, ljudi izgubili utakmicu..kako bi okarakterisali igru da je kojim slucajm gol dao?
Ma Spaha je gigant, kao i svi naši zmajevi, oni su naš ponos... ...nego htjedoh pozdraviti \"gospodina\" selektora Sušića uz parolu: Safete UBLEHO ODLAZI !
Spaha davno prno u fenjer
bez premca, najodvratniji igrac u reprezentaciji je spahic
cudo nije prodo tekmu ko sa Francuzima, al mozda i jest, ipak su izggubili ;D
...uh spahića bih odradio k\'o cigo kontejner...njam njam...
star je on vise za tu poziciju, moze samo sa zutim da igra i pravi penale...
Za ovaj pad u igri sevilje kriva je jebhena kradja iz utakmice sa farsom