Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj boze da hoće, ali neće, to će se otegnuti do februara. Oni razmišljaju na ovaj način: Mi bi da uštedimo na plati, pa će najbolje biti ako selektora izglasamo u februaru. A što ce izgubiti 20 miliona maraka, ako se ne kvalifikuju to im nije bitno. Out of the box prijedlog: Platite budućeg selektora milion maraka ako se kvalifikuje. Ako ne, onda nema plaće. I imenujte ga što prije, kad ste već izgubili vrijeme ne prihvatajući ostavku Prosineckog, da bi ga zatim otpustili.
NSBIH MAFIJA !
Novi trener Dusko Bajevic, trener Sarajeva Nalic...
@ChupaChups A što je sad u nepovoljnom položaju? Jes da je moral nizak, ali dvije utakmice kod kuće, pored protivnika koji može da se pobjedi. Ako uzmu prvu, još s dobrom igrom kao na primjer protiv Finaca, raspoloženje će da se promjeni za 180 stepeni, kako to kod nas inače biva.
SAVEZ NAPOLJE!!
Ove dvije utakmice baraža možemo proći i da se igrači sami organizuju i dogovore ko će igrati, pet dana, domaći teren, nigdje ne putuju...
princ sa neretve ...new age
@lektor1991 2.0
Amar Osim ima znanje, iskustvo i poznaje igrace ! Treba dobit sansu
HUSREF MUSEMIĆ!!!
Bajevic ili Ciro. Oni su jedino sposobni da nas odvedu na Euro.
@ForceIndia871919 I da naprave nešto kad bi nas tamo odveli, al' da ne trčimo pred rudu.
AMAR OSIM ... JEDINI PRAVI IZBOR
SAFET SUŠIĆ PAPE !
Ja kad sam govorio poslije Armenije da uzmemo Safeta pucali ste mi minuse...
@GrbavicaBaza Pucamo i sad.
Samo nek nije neki đikan!