Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Duboka je Neretva, kanjon iznad nje, na kanjonu Duško stoji i poručuje Tuce Semire prijatelju stari hajd' bar jedan ljevicom Vitoši zavali!"
"Svaki grad uz naše more ima svoga lera, a mostarci Bajevića Duška fudbalera!"
SAVEZ NAPOLJE!!
Koji ste vi luzeri. Sa svakim novim danom bez selektora smanjujemo šanse da se kvalifikujemo na evropsko prvenstvo na kojem učestvuje 24 ekipe, dakle skoro svaka druga zemlja iz Evrope. A znate da vam treba šest mjeseci da izaberete selektora kojem prvo niste odobrili ostavku, pa ga onda poslije mjesec dana otpustili. Možda bi i bolje bilo da se ne kvalifikujemo. Onda ćete se morati rasformirati, jer više neće biti para.
Ko hebe fsrs njih treba izbaciti iz ove lige . Neka igraju lopte po livadama i njivama.
Najbolje je da se savez rasformira, zajedno sa košarkaškim, rukometnom i ostalim ako ih ima.
Koji cirkus od saveza i ljudi koji rade u njemu, ako ih tako mozemo nazvati.
koga bolu k... za ove debile
boli
Smjenite vi ućmalog Begića, dovoljno je nakrao i nepovratno nastetio BH fudbalu i za tri naredne generacije. Ne znam koji dzon on tamo radi i kakve on blage veze uopce ima s fudbalom i spotom???