Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Greska jer ti ne znaju kud gone sto bi narod rekao
Navijaci su nezadovoljni, Akademije nema, plate kasne, prodali ste Kovacevica za sicu, Coffi isturen u prve redove da pametuje, Sabrina fol ostavku daje, a Nam ko fol ne da.... O dobijenoj a opet izgubljenoj tituli da i ne govorim dusa me.boli... Fuj i vi da vodite nekoga!?
Miličevića pustili da ode, ni riječi o tome?!
3 miliona pozitivni,a plata nema, sta se desava?
Ostavke odgovornih za gubitak titule, mrš bagro, niko nije veći od kluba
Idi Sabrina molim te…ratovi su se vodili radi zena, a ti si uspjela da unistis klub koji za nase prilike potrosio 10,5 miliona KM. Jesi parmak!
Samo počnite učiti iz svojih grešaka, ali ponekad uključite i mozak pa i iz tuđih....Idemo ponovo po duple aBd....
Idemo racku, sa ovim bagrom možemo samo dno dotaći, glupp je bošnjo jučer uprava napolje danas hajmo po duplu, e nema duple
Hocemo plate igracima, hocemo pojacanja. Hocemo da neko odgovara za 13 bodova prosutih.. Hocemo odgovore, hocemo titule.. Necemo da jedan borac hara ligom.. Hocemo mogo toga, a izgleda ne dobijamo nista..