Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izvinite, zna li neko sta se desava sa onom pogani od covjeka, @drinssssky, da nije uhapsen u Vlasenici sa onim junacima sto su cinili ratne zlocine....bas fale strucni komentari od doticnog...
@xyq On je iz šume, negdje ga snijeg zameo.
@CDE hahahahahahahah, plačeeeeeeeeeeeeeeem :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast, odličan potez. Sretno.
ti bi ih trebo.tuzit kolko su te banovali hahahaha
Odkud vulkanizer Perco na sastanku ,je li ovo neka sala
UHHUUUUUU ISPADE SLOBODA SA VITEZOM
Ja stvarno ne znam sta je svama dole u Bosni. Ljudi te pozovu na veceru, predstavu, sjednicu ili bilo sta, pa valjda je red skinuti tu jaknu kad si unutra. Bas nekulturno i primitivno.
Poznavajuci Turke uzece nam i stadion i sve i ispaliti se jer mi smo njima inace uvijek bitni bili hahahaha
amin amin amin
Ovo mi bas i nefaje neku sigurnost a pogotovu sto je Dofu tu taj kojiodlucuje
poznajući turke i njihov način rada u bih, sve što će se desiti je da će igrači čelika vjerovatno dobiti brucelozu a kasumović mito u padže
Rasprodaja u Zenici! Zeljezara u vlasnistvu Indijca, Celik u vlasnistvu Turcina... Zenica u vlasnistvu...? Fali nam jedan Arap npr. - samo razmisljam.
Nisam za ali svaka opcija osim domaćih "gazdurina" je bolja. Čast rijetkim izuzecima
Odlicna vijest
"predaje Čelika turskim investitorima" Ovde se neko naguzio i kaze udri,sta Robijaši kazu o predaji?
@shazhudin Nije PRODAJA nego PREDAJA,nabroj nam klubove koje su Arapi,Rusi i ostali dobili za saku kikirikija Dodjes kao investitor operes lovu i otidjes onako bez obaveza
zao mi.ovih ljudi. ni svjesni nisu sta ce im zenicki lopovi odraditi😂 bolje da su se za dalekovod uhvatili nego za njih
Ovo je još uvijek rekla kazala, ništa zvanično.
Dobra vijest!! Samo treba ovog načelnika sklonuti iz ovih zbivanja. On nije ničim zaslužio da sad kupi jeftine poene...udaljiti politiku od sporta!!
Olgun Aydın Peker, known as the "spiritual son" of Sedat Peker, who lived in prison on the grounds that he was the organizing criminal organization leader, changed his surname to court due to his admiration for Peker. Istanbul 9th ​​High Criminal Court and sentenced to 14 years and 5 months imprisonment of Sedat Peker 'Kelebek operation' in the case of the accused Miz Peker was sentenced to various prison sentences.
Opet kazem, "ma niste vi turci" 😂😂😂