Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast. Samo Čelik!!!!!
Čelik zaslužuje da ostane u Premier ligi BiH.
dabogda mladost ispala kad nece mitalci
po cemu zasluzuje. Gledao sam sve i jednu domacu utakmicu. Oni se sad sjetili da trce . Sta su do sad radili. Tteba njima jedna sezona u prvoj ligi vise ce cijeniti Pl
Majko Bozija fudbala kod to nema nigdje na svijetuuu...kako se vidi da je sve nastimano....cijelu sezonu Mladost igra boli glava odjednom kao ne mogu sastaviti dva pasa ma hajde de ....
Gle taj Čelik otkako je premier lige nikad se nije borio za vrh..opet ce iduce sezone biti na dnu, ligi za opstanak, bojkotirat sve zivo i nezivo..
Bas je dobro da ostane Celik, barem da se PL igra na dobrom terenu a ne na njivi i plastici i nekakvom selu.Ostalo se zvizdi.
Nije jos pobjegao...matematiku malo ponovite
a stecaj
vitez ispada, namjesteno 100%
Igraci Mladosti su zasluzili da ispadnu kad ne mogu protiv ove zenicke mrake nista, a Zenicani svojim psovkama dokazali da su najjadniji ljudi na svijetu
@januar2017 Zivim za dan kad cete se u tabutu za Cernobil vracat, mrtve vas majke u hladno celo ljubile, a djeca vam se od radijacije raspadala, pleme vam mitalsko. Amin.
Šarada od utakmice. Da imate imalo obraza kao sto nemate nebi to skandirali Musemicu. Covjek vam pustio utakmicu vidjelo se iz aviona.