Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasa govna vama teku, zagadise grad i rijeku, smrdis Zenico ! http://www.avaz.ba/vijesti/teme/najvise-deformiteta-i-oboljelih-u-zenici
Gospodine, čitava bivša Juga se snabdijevala čelikom i drugim metalskim proizvodima upravo iz Zenice. Sva teška industrija je smještena u ovaj grad i nije čudno što je došlo do ovakve situacije. Ta smrdljiva Zenica je u ratu bila jedina oaza sigurnosti za desetine hiljada izbjeglica koji su protjerivani sa svojih ognjišta na prostoru BiH. Da ne spominjemo sve ranjenike kojima je Zenica bila jedini spas. Zbog takvih idiota kao ti, mi kao zemlja nikada nećemo ići naprijed. Zeničanin sam i stvarno sam sit više prepucavanja na relaciji Sarajevo-Zenica, sa obje strane. Mislim da nema ni u jednoj zemlji toliko perfidnog šovinizma između dva grada koji predstavljaju historijski nukleus naše zemlje.