Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
grbalj je izbacio arsenal iz tivta....
Jel da da je SUPER BIT papak. Steta za BH fudbal. Bit ce bolje
GRBALJ iz RADANOVICA je jedne godine IZABCIO ARSENAL iz kupa,, sto nebi i neki CELIK iz ZENICE....ej ARSENAL !!!! kup je bio crnogorski a arsenal iz tivta
Grbalj su mogli proci samo da im je sudio Arnautovic, a u regularnim uvjetima ne bi mogli dobiti cak ni velez
neka, neka... poslije onoliko namještaljki u premier ligi, nisu ništa više ni zaslužili...gamad
jao tuge...pa jel moguce da neki grbalj moze biti bolji od bilo kojeg premier ligaskog kluba?? al sto se tice njihove evrope sve govori utakmica sa sirokim na bilinom polju...a moram dodati i zadnje kolo na kosevu ;):)
HAHAHAHAHAH:.....koja sramota......Svaka ozbiljna osoba treba ignorisati taj smrad od , pazi sad, \"Premier lige\". Smece na kvadrat.
A Čelik se k\'o borio za titulu? Ovo je sramno. Da se razumijemo, ne radi se ovdje o Čeliku, Zeničanima svaka čast, ali ovo je još jedan jasan pokazatelj gdje je naš fudbal. Sa ovako neregularnom ligom, sa ovakvim Savezom, bez primjene Zakona o sportu (čitaj privatizacije) naše će pretedente za titulu i dalje pobjeđivati seoski klubovi kao ovaj Grbalj.
joj ovo pokazuje di nam je liga a nesto se trazi od BiH-repke alo ljudi bez obzira na to ko ste i odakle ste liga nam triba bit jača da proizvode mlade kadrove potencijala ima na pretek al nitko nema da \"kamen obradi\"... treba nam liga, liga i ulaganje u ligu i mlade pogone ako BiH ikada želi igrati neku ulogu u nogometu... pozdrav svima
ma nek su ispali smradovi zenicki
ovo je sramno... vidi se da utakmice u premier ligi nisu regularne...