Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje stadiona je postalo je ideolosko pitanje u hrvatskoj, a ne infrastrukturno kao u ostatku svijeta. Zasto? Prvotno zbog 'detudjmanizacije', a od tad 'hrvatski' mediji rade na suzbijanju hr patriotizma a simbol hrvatske je nogomet. Nogometne pobjede su ekvivalent ratnim pobjedama. Njih ne mogu sprijeciti, ali ovo mogu. Hr je doslovno posljednjeplasirana eu zemlja kad su u pitanju ulaganja u sport, u nogometu smo uspjeli drzavi unatoc. Hrvatska je svjetsko cudo.
Nije mi hrvatska reprezentacija među omiljenim, ali volio bih da osvoje Euro upravo iz ovih razloga, kao i iz razloga kontantnog podcjenjivanja.
Horvatska je jedna ogromna Europska greška, nivo zatucanosti tog "naroda" je zabrinjavajući, a što svakodnevno potvrđuju svojim ispadima. "Huršćanske vrijednosti" su utjecale na njihovo članstvo u EU, a inače nisu ni za najprimitivnijeg Islanda.
Hahahahahhaah
Hitno u ordinaciju. Hrvatska je esencija europe i njen biser.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moj Srboslovenac, ti si doseg srbijanskog i slovenačkog fudbala. Ne lažimo se
Nisi ti vidio Koševo i Grbavicu.onda bi tek vidio sta je sramota.
Boshnjo cim cuje da nesto ne valja u Hrvatskoj ili Srbiji,kao muha na ghovno dolijece da popljuje svoje i kaze kako je kod njega jos gore.