Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Leglo korupcije!!!!!
tuga.. pogledaj terena na stadionima... nije repka samo fudbal..
@papalukas nek se klubovi pokrenu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bilo bi lijepo kad bi se ljudi malo informisali prije komentarisanja. UEFA/FIFA su dali pare za kupovinu zgrade, a Bosnjo bi sad da to potrosi na stadion/terene/krov??? Dobili pare za zgradu, potrosili pare na zgradu. Kraj price!!
Bolje ovaj novac da je uložen u stadion, pa da se napravi bar 30ak hiljada sjedećih mijesta i da se to sve naktrije. Jadno je na kakvim stadionima igramo i u kakvim uslovima su tribine.
Begic prava Munibova skola, rukopis isti. Spinovali raju da su pare od BRazila iskoristene za kupovinu zgrade, a sve platila UEFA i FIFA....... BEGIC-u pripremi sapun trebat ce ti u ZENICI!!!!
Savez ok. Al ne u namjenskoj zgradi za Geodetski zavod s podzemnim sklonisten gdje su se u ratu crtale vojne karte tuga i zalost sta drzava izgubi.
A stadion ????
Dobar posao , zgrada lijepo izgleda , a sad malo i stadione popraviti i bit ce rezultata
Pogledaj _ mrada na fotki 12.
Koliko li tek košta izgraditi novu zgradu za NSBiH, kada je rekonstrukcija 10.000.000 KM. Operem i ja ponekad novac u farmerkama, ali to bude cener u najboljem slučaju. Treba da vas je stid bagro uhljebska, biće vam *urcem u čelo kad Džekson ode u penziju.
Nažalost ovo naše palamuđenje po klixu ne pije vode ni kod portira :(
Svaka čast na uloženom. Nisam pesimist ni destruktivac al' kažu da zgrada Saveza posjeduje sobu za trofeje 😂🤣 jedini trofej je onaj iz Japana 🙄
Što izbaciste onu vijest o utopljavanju zgrade???
Je li Slavica punto jos tu?
jest
SAD OBAVEZNO KADA IMA NEKI SASTANAK ILI SEMINAR OBAVEZNOOOOOOO OPET U ---- STANISICE ----- SAV NS BH TREBA RASTJERATI I DOVESTI BIVSE NOGOMETASE DA VODE NS BH
reko bi covjek po prisutnim na slikama da se otvorila zgrada tipa dom naroda, skupstina, mjesna zajednica. gdje su fudbaleri Bosne i Hercegovine, aktivni i penzionisani ?
Gdje je zgrada?
Džafa, Skaka, Zvizda i mali Efendić u prvim redovima, sve vam je jasno ko upravlja svim i svačim u ovoj truloj državici, jebali im oni mater, umjesto da na slilama gledam Osima, Musemića, Nalića i ljude iz fudbala, sda se ugurala, daBogda nikad nigdje ne otišli na prvenstvo
PUNO, ZU VIEL, SO LOT sda SMRDLJIVACA na slikama. EBEM LI VAM MAJKU EFENDICU, DZAFERE, SKAKA, ZVIZDICU