Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fino ja rekoh da si trebo u manchester, pa koji god. :D a sad ga fino dudlaj genijalcu wengeru hahaha
jenkinson , girou , ramsey , wilshire , kokelin.. KO OVDJE NE VIDI PROBLEM NIJE NORMALAN .. i na kraju najveci problem wengerove gluposti..
Santi, znam zato ja u cemu je problem, Problem je sto ti je trener kre.ten koji stalno postavlja istu taktiku i stalno forsira iste igrace iako je svima jasno da to tako ne funkcionise. Forsira 4-5-1, a kad je protiv Readinga u kupu igrao 4-4-2, Arsenal je dao 6 golova za jedno poluvrijeme
Wenger
Problem je u tome sto namjestate za kladionice izrodi jedni i sljamu civilizacijskog roda. U 5 sezona ste me izradili najmanje 50 puta sa zicerima kod kuce, i uopste mi nije jasno dje vi sakupljate bodove da biste dosli do lige sampiona, bando jedna prevarantska.
PROBLEM JE ŠTO ARSENE ZABORAVLJA KOLIKO JE ARSENAL VELIKI KLUB I ZABORAVLJA DA IGRAČI MORAJU PROSIPATI KRV NA ZELENOJ POVRŠINI KADA NOSE DRES VELIKOG ARSENALA!
predji u City , rijesen problem :P
ne znam ni je u cemu je problem Santi , milione zaradjujete, lopta vam je sve u zivotu a opet kad gledam utakmice arsenala dodje mi da vam vecini jednu ili obje noge na panj stavim i tupom sjekirom odsjecem
E moj Santi, nisi ti jos svjestan gdje si dos\'o