Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Cavaru na transferu u Bundes ligu, ali i dalje mislim da je Menalo najjaci mladi igrac lige. Bice zanimljivo ove momke gledati protiv SAD i Meksika. Nadam se da ce Prosinecki poceti gajiti ofanzivan fudbal jer imamo igrace za to. U svakom slucaju sretno Zmajevima!
Pojedini kamenjari koji su se ponadali drugačijem ishodu , na aparatima :)
hahaha istina živa... :D još Menalo... i to je to..
Telemah, Konzum i robi
Telemah, Konzum i robi
mislim da tu ima par standardni prvotimaca
Navijam za sve reprezentacije iz regiona, osim naravno Hrvatske (zbog istorije, logora, ustastva, egzodusa Srba itd.) i naravno da navijam za BiH. Zelim sve najbolje Robiju i igracima!
@TheSupervisor koji si ti Paćenik, treba podržavati Hrvate Srbe Slovence i ostale, jedino tako možemo napredovati, jer kako ćeš očekivati tuđe poštovanje, ako ga ne pružaš drugima
Posteno, i ja uvijek navijam protiv Srbije, pa makar protiv Izraela igrali.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretno momci.