Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@cooler Informiši se buraz, goal.com kupi sve od gazzette, tuttosporta, sportmediaseta, tuttomercata i sl ital. portala i onda plasira...Uopšte nema svoje izvore informacija...
edison seljacino...EDINSON se zove..informisi se pa kriikuj ;)
gdje je wolfsburg jaci klub od palerma j koja laz od vijest ccc ne serite vise
hahahahhahahhahh hahahahahahahahha
Edison Cavani a ne Edinson!!!
Dijamant sjaji toliko da svim pitarčićima oci poispadase od svjetlosti...
Haha, evo SAD citam na drugoj stranici kako Man City nude novu \"hitnu\" ponudu za Dzekinha. Hajde ba vise, sta seru. Nek ga kupe vise, da nemoramo citat ove price vise. Ja mislim da su cak i Dzekinim roditeljima dosadile.
zar ne ide 20 mil, klose i zarate za edina eeee majko moja
ha ha ha ha ha ha ja da ga hoce neko vec jednom kupit da mi se skine skyrrca... i on i ovi deebiilni sportski komentatori na kandahar x comu.
Idi već jednom matere ti....
A ti inače govoriš talijanski i redovno čitaš Tuttosport? Hajd ne pravi se pametan i prihvati se playke...
ovaj Tuttosport...nikad nesto sto sto su napisali, tako nije ni ispalo....samo izmislajju... Goal.com rules :P